Tabu
lifestyleSlider

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

Megadeth va concerta pe 10 iunie 2024 la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting.

Megadeth este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști. Formația ce face parte din careul de ași al thrash metalului, Big Four, a lansat până în prezent 16 materiale de studio care au fost prezente în topurile din întreagă lumea aducând formației atât discuri de platină cât și de aur în urmă a peste 50 de milioane de exemplare vândute pe toate continentele.

Cel mai recent material, \”The Sick, the Dying… and the Dead!\” a fost lansat pe 2 Septembrie 2022 ajungând în peste 30 de topuri din întreagă lume și marcând colaborări cu Steve Di Giorgio de la Testament și Death, cu Sammy Hagar și chiar cu Ice-T. Discul a fost scris după ce geniul creator din spatele Megathe, Dave Mustaine, a câștigat lupta cu cancerul, declarând că în prezent se simte mai plin de energia că oricând, fapt ce se transpune și în muzică compusă pentru \”The Sick, the Dying… and the Dead!\”.

Megadeth este și va rămâne o formație etalon, nu doar relevanță pentru scenă metal internațională, ci pentru istora muzicii în general, iar carismaticul Dave Mustaine va continuă să influențeze prin muzică pe care o compune generațiile viitoare de artiști.

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:00 iar concertele încep de la ora 19:00. După deschiderea porților puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Avem și un Food Court atât în zona A cât și în zona B cu Food Trucks generos precum și baruri, publicul având de ales atât pe partea de food cât și de băuturi dintr-o gama variată de opțiuni. În perimetrul evenimentului va există și o zona de merchandise.

Biletele se găsesc în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-megadeth-la-romexpo-91910/?utm_source=HpTopWeb și  în magazinele Flanco, Muzică și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele se pun în vânzare la 3 categorii, Premium – pe platforma la înălțime, aproape de scenă, Categoria A – în față scenei, Categoria B – în spatele categoriei A și au următoarele prețuri:

– Categoria A – SOLD OUT

– Categoria B – fără loc, în spatele categoriei A –  249 de lei în presale și 290 de lei la intrare

– PREMIUM – 699 lei – Pe platforma la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete inclusiv în față scenei în Categoria A. La intrare biletele Premium vor costă 800 de lei.

 

ARTICOLE SIMILARE

10 ingrediente pentru înfrumusețare de evitat în timpul sarcinii

Andreea Damian

Premiile BAFTA 2023. Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Cine e românca ce îl face tată pe designerul Philipp Plein

Andreea Damian

Zilele Bucurestiului la Muzeul Naţional de Istorie a României

Raluca Tănase, de nerecunoscut după operațiile estetice. Reacție dură după ce a fost criticată – FOTO

Andreea Damian

Kylie Minogue a fost victima unui jaf, în capitala Columbiei

realitatea

Scrie un comentariu