Home > Lifestyle > Stiri > Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!

Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!


Stirea ca Dan Bittman e operat in spital a socat pe toata lumea. In urma cu mai bine de sase luni, solistul Holograf se opera la Viena. Interventia chirurgicala i-a afectat vocea si mult timp s-a discutat despre retragerea sa din viata artistica si inlocuirea lui in trupa. In urma cu o luna Dan si-a revenit total si s-a intors pe scena alaturi de Holograf. Lucrurile pareau sa intre pe un fagas normal, dar saptamana trecuta Dan a acuzat dureri puternice in zona abdominala.

“A venit vineri pe picioarele lui si s-a internat. Abia azi de dimineata a fost operat si se simte bine. Interventia a fost facuta la sectia de chirurgie generala, insa pacientul a fost dus pe sectia de ortopedie, pentru ca acolo e cea mai buna rezerva din intreg spitalul”, au declarat pentru wowbiz.ro surse din spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti, unde a fost operat Dan Bittman.

Bineinteles ca intrebarea la care toata lumea doreste un raspuns e “ce problema are Bittman acum”? Ei bine, solistul a suferit de hernie inghinala, insa lucrurile au fost rezolvate, iar Bittman nu a petrecut prea mult timp la sectia de Terapie intensiva, fiind mutat intr-un salon modern unde este monitorizat.

Articole asemanatoare
DRAMATIC! Blestemul accidentului din Apuseni loveste din nou!
Oana Roman, motivul pentru care s-a operat. Infecţia aproape că i-a perforat intestinul
Dana Razboiu, marturisiri cutremuratoare, despre operatia fiului sau! “Era galben, umflat! Am zis ca nu este copilul meu!”
DAN BITTMAN concediat si inlocuit cu BRENCIU

Comenteaza acest articol

Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!

by   1 min
0