Home > Lifestyle > Stiri > Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!

Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!


Stirea ca Dan Bittman e operat in spital a socat pe toata lumea. In urma cu mai bine de sase luni, solistul Holograf se opera la Viena. Interventia chirurgicala i-a afectat vocea si mult timp s-a discutat despre retragerea sa din viata artistica si inlocuirea lui in trupa. In urma cu o luna Dan si-a revenit total si s-a intors pe scena alaturi de Holograf. Lucrurile pareau sa intre pe un fagas normal, dar saptamana trecuta Dan a acuzat dureri puternice in zona abdominala.

“A venit vineri pe picioarele lui si s-a internat. Abia azi de dimineata a fost operat si se simte bine. Interventia a fost facuta la sectia de chirurgie generala, insa pacientul a fost dus pe sectia de ortopedie, pentru ca acolo e cea mai buna rezerva din intreg spitalul”, au declarat pentru wowbiz.ro surse din spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti, unde a fost operat Dan Bittman.

Bineinteles ca intrebarea la care toata lumea doreste un raspuns e “ce problema are Bittman acum”? Ei bine, solistul a suferit de hernie inghinala, insa lucrurile au fost rezolvate, iar Bittman nu a petrecut prea mult timp la sectia de Terapie intensiva, fiind mutat intr-un salon modern unde este monitorizat.

Articole asemanatoare
melodia
Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament
DRAMATIC! Blestemul accidentului din Apuseni loveste din nou!
Oana Roman, motivul pentru care s-a operat. Infecţia aproape că i-a perforat intestinul
Dana Razboiu, marturisiri cutremuratoare, despre operatia fiului sau! “Era galben, umflat! Am zis ca nu este copilul meu!”

Comenteaza acest articol

Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!

by   1 min
0