Tabu
lifestyle

Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!


Stirea ca Dan Bittman e operat in spital a socat pe toata lumea. In urma cu mai bine de sase luni, solistul Holograf se opera la Viena. Interventia chirurgicala i-a afectat vocea si mult timp s-a discutat despre retragerea sa din viata artistica si inlocuirea lui in trupa. In urma cu o luna Dan si-a revenit total si s-a intors pe scena alaturi de Holograf. Lucrurile pareau sa intre pe un fagas normal, dar saptamana trecuta Dan a acuzat dureri puternice in zona abdominala.

“A venit vineri pe picioarele lui si s-a internat. Abia azi de dimineata a fost operat si se simte bine. Interventia a fost facuta la sectia de chirurgie generala, insa pacientul a fost dus pe sectia de ortopedie, pentru ca acolo e cea mai buna rezerva din intreg spitalul”, au declarat pentru wowbiz.ro surse din spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti, unde a fost operat Dan Bittman.

Bineinteles ca intrebarea la care toata lumea doreste un raspuns e “ce problema are Bittman acum”? Ei bine, solistul a suferit de hernie inghinala, insa lucrurile au fost rezolvate, iar Bittman nu a petrecut prea mult timp la sectia de Terapie intensiva, fiind mutat intr-un salon modern unde este monitorizat.

ARTICOLE SIMILARE

David Beckham a închiriat o insulă pentru Victoria

realitatea

SCANDAL! A aparut un presupus FIU al lui Sergiu Nicolaescu! …Dar CNP-ul e al unui ziarist de televiziune!

realitatea

Înregistrarea cu Lindsay Lohan făcând sex, furată

realitatea

Amante celebre: Wallis Simpson

Julianne Moore pe coperta Vogue UK

realitatea

Maria Dinulescu și Cristi Nemescu: o întâlnire pentru totdeauna

realitatea

Scrie un comentariu