Tabu
Image default
lifestyle

Divortul din familia Cruceru! Deputata Cristina Pocora l-ar fi inselat pe Dan cu un lautar

Dupa un articol aparut in Jurnalul de Ialomita, prezentatorul Acasa TV Dan Cruceru si deputata Cristina Pocora au venit in platoul Cancan TV ca sa vorbeasca despre un posibil divort, dupa sase ani de casnicie. Cei doi au impreuna un copil.

Deputata Cristina Pocora nu a vrut initial sa comenteze zvonurile aparute in presa despre presupusa aventura, in timp ce barbatul despre care s-a scris ca ar fi amantul Cristinei a recunoscut relatia. Este vorba despre un lautar din Fetesti, Feru de la Borcea.

Dan Cruceru si Cristina Pocora au venit in platoul Cancan TV, sa lamureasca lucrurile.
“Nu-i doresc nimanui sa treaca printr-un divort”, a spus Dan Cruceru.
“Inca de la inceputul relatiei am incercat sa nu avem gelozii. Am reusit. Pana in momentul de fata am reusit. Ne iubim”, a mai spus prezentatorul Acasa TV.
“Replicile mele din acel ziar nu sunt reale. Sunt o minciuna. M-am intersectat la un moment dat cu aceasta persoana, la o petrecere. Totul este pura inventie. Le cer celor de la aceasta publicatie sa isi ceara scuze. Nu cum au facut a doua zi: ‘A fost un articol de 1 Aprilie’. A fost o mizerie. Daca nu isi vor publica scuzele, ii voi actiona in judecata”, a spus Cristina despre articolul aparut in Jurnalul de Ialomita.

ARTICOLE SIMILARE

“1Q84-: ultimul Murakami

realitatea

My Chemical Romance – Na Na Na

realitatea

OSCAR 2014 – plictiseala si previzibilitate / Lista completa a premiilor

realitatea

MUST SEE: Tirana

realitatea

CULINAR TABU: Tartă cu dovlecei

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu