Tabu
Image default
lifestyle

Irina Lăzăreanu, omorâtă şi îngropată pe Facebook


O nouă modă face ravagii în străinătate: glumele macabre ale căror subiecte sunt starurile. Una dintre cele mai recente victime ale aşa-numiţilor „death hoax” (glumeţii macabri) a fost top-modelul de origine română Irina Lăzăreanu…

Pe pagina de Facebook denumită chiar „RIP Irina Lăzăreanu” a fost postat mesajul: „În jur de ora 11 a.m., marţi, 23 aprilie, modelul nostru iubit Irina Lăzăreanu a trecut în nefiinţă. Irina Lăzăreanu s-a născut la Cluj-Napoca, pe 18 iunie 1982. Ne va lipsi, dar nu o vom uita. Vă rugăm să vă arătaţi simpatia şi să vă prezentaţi condoleanţele comentând şi dând Like acestei pagini”.

Vestea cum că ar fi decedat în condiţii misterioase i-a întristat pe fanii top-modelului din întreaga lume. În doar câteva ore, zeci de mii de persoane au accesat pagina cu pricina, scriind mesaje de condoleanţe şi exprimându-şi regretul pentru decesul vedetei în vârstă de 30 de ani. Surpriză însă, căci la câteva ore de la apariţia zvonului, acesta a fost dezminţit de reprezentanţii oficiali ai top-modelului, care le-au cerut fanilor să nu mai creadă tot ceea ce se scrie pe internet.

ARTICOLE SIMILARE

La botez, Cristi și Alina Borcea au pus cameră video la cristelniţă

Rihanna s-a dus cu metroul la propriul concert – FOTO

realitatea

Cele 4 FEMEI cu care s-a iubit MARILYN

TOP 10 Vedete cu cel mai frumos DECOLTEU!

realitatea

Nominalizările la premiile BAFTA – LISTA COMPLETĂ

realitatea

DOLIU pentru Celia! Iata prin ce tragedie trece cantareata!

Scrie un comentariu