Home > Agenda > stiri > Irina Lăzăreanu, omorâtă şi îngropată pe Facebook

Irina Lăzăreanu, omorâtă şi îngropată pe Facebook


O nouă modă face ravagii în străinătate: glumele macabre ale căror subiecte sunt starurile. Una dintre cele mai recente victime ale aşa-numiţilor „death hoax” (glumeţii macabri) a fost top-modelul de origine română Irina Lăzăreanu…

Pe pagina de Facebook denumită chiar „RIP Irina Lăzăreanu” a fost postat mesajul: „În jur de ora 11 a.m., marţi, 23 aprilie, modelul nostru iubit Irina Lăzăreanu a trecut în nefiinţă. Irina Lăzăreanu s-a născut la Cluj-Napoca, pe 18 iunie 1982. Ne va lipsi, dar nu o vom uita. Vă rugăm să vă arătaţi simpatia şi să vă prezentaţi condoleanţele comentând şi dând Like acestei pagini”.

Vestea cum că ar fi decedat în condiţii misterioase i-a întristat pe fanii top-modelului din întreaga lume. În doar câteva ore, zeci de mii de persoane au accesat pagina cu pricina, scriind mesaje de condoleanţe şi exprimându-şi regretul pentru decesul vedetei în vârstă de 30 de ani. Surpriză însă, căci la câteva ore de la apariţia zvonului, acesta a fost dezminţit de reprezentanţii oficiali ai top-modelului, care le-au cerut fanilor să nu mai creadă tot ceea ce se scrie pe internet.

Articole asemanatoare
Ipoteză ŞOCANTĂ: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!
Supermodelul Irina Lăzăreanu face nuntă în casa lui John Lennon
Irina Lăzăreanu by Henrik Bulow
Irina Lăzăreanu în METAL magazine

Comenteaza acest articol

Irina Lăzăreanu, omorâtă şi îngropată pe Facebook

by   1 min
0