Home > BIANCA DRAGUSANU vs. iubitul ei GOL impreuna cu alti barbati! FOTO

BIANCA DRAGUSANU vs. iubitul ei GOL impreuna cu alti barbati! FOTO

Adrian Cristea – mai dezbracat ca niciodata …dar nu pentru Bianca Dragusanu si nu singur! Jucatorii de la FC Petrolul s-au detasat, pentru acest proiect, de meseria lor de fotbalisti si au intrat in pielea unor veritabili luptatori. Totul, cu un scop nobil: acela de a strange banii pentru viitorii campioni ai Romaniei.

Printr-o astfel de initiativa dorim sa atragem atentia ca Romania are un potential fantastic in domeniul sportului, indiferent de disciplina. Toti cei care doresc sa se dezvolte prin sport merita sustinuti si incurajati, iar daca prin acest calendar putem schimba destinele a macar trei copii pasionati de sport, atunci ma declar multumit. Azi 3, maine 30, peste 10

ani 300. Campionii nu se nasc usor, trebuie sustinuti, incurajati si motivati”, declara *Florian* *Walter*, presedinte CA FC Petrolul Ploiesti.

“Cel mai mare importator national de marmura si granit, Algabeth COM si-a facut o misiune din a sustine sportul romanesc, in general, si pe cel prahovean, in special, implicandu-se in actiuni caritabile dintre cele mai nobile.

De departe, o miscare importanta in aceasta directie este reprezentata de parteneriatul cu Petrolul Ploiesti, cea mai reprezentativa si mai iubita echipa a judetului Prahova, un club de fotbal cu o istorie deosebita.In ultima vreme, clubul Petrolul a demarat o serie de initiative de comunicare, dar si de implicare sociala, una dintre ele fiind legata de producerea unui calendar cu fotbalistii echipei.

Publicatia se doreste a fi un frumos cadou de sarbatori pentru toti iubitorii de galben si albastru dar si un model de implicare comunitara, veniturile obtinute din vanzare urmand a fi donate in scopuri caritabile.

Nutrim speranta ca aceasta initiativa va reprezenta, pe langa un ajutor direct oferit sustinerii fotbalului dar si a “tinerilor lupi”, un model de implicare sociala a unei echipe de fotbal in dezvoltarea cat mai corecta a societatii. Adica, pe scurt, exact ce-si propune mereu societatea Algabeth”, declara *Gabriel* *Draghici*, Director General Algabeth.


Comenteaza acest articol

BIANCA DRAGUSANU vs. iubitul ei GOL impreuna cu alti barbati! FOTO

by   1 min
0