Home > Fashion > Iulia Albu le-a facut praf pe divele de la noi! “Raicu e ca un pufulete roz, iar Berecleanu e intr-o camasa de noapte”

Iulia Albu le-a facut praf pe divele de la noi! “Raicu e ca un pufulete roz, iar Berecleanu e intr-o camasa de noapte”

Ca in fiecare joi, Iulia Albu a comentat tinutele vedetelor de la petrecerea Viva, care a avut loc saptamana aceasta in Bucuresti.

iulia 3

“Andreea Raicu e ca un pufulete roz. Are un make-up mult mai bun. Am vazut un material cu ea care m-a infricosat. Arata ca cineva care a fugit din serialul Dinasty. Nu e o tinuta pentru acel eveniment. Cred ca a fost cea mai neagra zi din viata Andreei Raicu, covorul rosu a fost roz, deci a fost invizibila. Nota -3”, a spus aceasta.

“Andreea Berecleanu este imbracata in ceva care arata ca o camasa de noapte. PAntofii sunt cu adevarat urati. Mult prea inalti pentru un asa eveniment. A avut o aparitie decenta fata de restul invitatelor. Va primi nota 2. Bijuteriile pe care le-a purtat au apartinut unei familii celebre”, a spus fashion editorul.

iulia 2

“Este vizibila criza din Pro. Look-ul Laurei Cosoi este ok. Sandalele ei sunt delicate. Ma deranjeaza rochia, care e plina de paiete. Captusala aia nu e ceea ce trebuie. Primeste nota 3. Ma bucur ca nu a purtat sutien. Are parul facut corect”, a spus ea.

“Intr-o noapte ca aceea plina de tantari, o rochie plasa este binevenita. Anda Adam arata ca o hostessa de la Las Vegas. Primeste nota -93. Cum va inchipuiti ca ma simt eu cand merg la astfel de evenimente?”, a spus Iulia Albu.

Articole asemanatoare
iulia vantur si salman khan
N-ai să crezi ce au făcut Iulia Vântur și Salman Khan în India în plină pandemie
iulia vantur
Cum a sărbătorit Iulia Vântur ziua pământului în India
Ce spune Andreea Raicu despre cea mai importantă dintre pasiunile ei
andreea-raicu
Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Comenteaza acest articol

Iulia Albu le-a facut praf pe divele de la noi! “Raicu e ca un pufulete roz, iar Berecleanu e intr-o camasa de noapte”

by   1 min
0