Home > Fără categorie > IURIE DARIE rezista eroic! Ultimele stiri despre starea actorului UPDATE 15.00

IURIE DARIE rezista eroic! Ultimele stiri despre starea actorului UPDATE 15.00

UPDATE 15.00 Starea actorului Iurie Darie e tot mai gravă; acum, e ventilat  mecanic. Medicii sunt tot mai sceptici!

Actorul Iurie Darie a fost operat din nou, în cursul nopţii  de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Urgenţă “Bagdasar-Arseni”, din  Capitală, şi se află în stare gravă.

Iurie Darie a fost supus intervenţiei  chirurgicale după ce tubul de dren care colecta lichidul ce se acumula în cutia  craniană a lui s-a înfundat.  Potrivit RTV, operaţia a reuşit, dar starea actorului  s-a complicat, deoarece acesta a suferit un atac cerebral.

“Starea generală este gravă. A fost operat în cursul nopţii din cauza  obstruării drenajului instalat la operaţia anterioară şi s-a montat un drenaj  extern. Acum se află la Terapie Intensivă într-o stare generală gravă dată fiind şi vârsta şi afecţiunea”, a declarat medicul Florin Bica.

Iurie Darie (83 ani) a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Universitar, cu o  ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Din cauza  stării sale, acesta a fost transferat la Spitalul de Urgenţă “Bagdasar-Arseni”,  unde în 21 mai a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.


Comenteaza acest articol

IURIE DARIE rezista eroic! Ultimele stiri despre starea actorului UPDATE 15.00

by   1 min
0