Tabu
Image default
lifestyle

Jenny Paul: Angelina Jolie s-a culcat cu Mick Jagger

Hollywood-ul se va cutremura! Cel puțin așa susține autoarea biografiei cuplului Jolie – Pitt. Jenny Paul va lansa în curând o carte intitulată "Brad Pitt și Angelina Jolie, adevărata poveste". Scriitoarea susține că una dintre sursele ei principale este Texas Terri, fostul iubit al mamei Angelinei, Marcheline Bertrand.

Într-un interviu acordat recent revistei Life and Style, Jenny a dezvăluit câteva dintre detaliile picante care se vor regăsi în carte. Dintre acestea cel mai șocant ar fi că Angelina a avut o aventură cu Mick Jagger când acesta era căsătorit cu Jerry Hall. "Incidentul" s-ar fi întâmplat în 1997, înainte ca Angelina să fi devenit o vedetă de talie internațională și când ea a apărut în videoclipul celor de la Rolling Stones, "Anybody Seen My Baby".

Mai mult, Paul a declarat că Angelina se culca cu cel puțin alte două vedete atunci când l-a cunoscut pe Pitt pe platourile de filmare de la "Mr. and Mrs. Smith". Este vorba despre Jonny Lee Miller și Ralph Fiennes. Scriitoare și-a încheiat dezvălurile spunând că Angelina și Brad plănuiesc să ajungă la un număr de 13 copii, unii adoptați, iar alții biologici.

FOTO: Angelina Jolie în Anybody Seen My Baby

ARTICOLE SIMILARE

Se marita si MARIJUANA! Dar cu bani putini sau FARA!

CAINI VORBITORI. Pana si animalele stiu limba engleza! (VIDEO)

Tatăl lui Lindsay Lohan a făcut infarct

realitatea

David Beckham, designer la Adidas

realitatea

Mica Ecologie – Tătar contra tuturor

realitatea

Ce se va intampla cu casnicia NICOLETEI LUCIU: afla previziunile!

Scrie un comentariu