Home > Agenda > stiri > Lily Allen este însărcinată

Lily Allen este însărcinată

Lily Allen este în culmea fericirii după ce a aflat că este însărcinată. Tatăl copilului este iubitul cântăreței, pictorul Sam Cooper, cu care Lily este împreună din 2009. Allen declara în urmă cu puțin timp că, în ciuda faptului că nu are decât 25 de ani, nu se consideră prea tânără pentru a aduce pe lume un copil. Allen și-a anunțat familia și prietenii că este însărcinată în urmă cu patru zile, iar aceștia au fost încântați în unanimitate.

Allen a declarat că deocamdată ia o pauză de la cariera muzicală și se va ocupa de sarcină, de lansarea unui magazin de haine și de deschiderea unei case de producție muzicală. Zvonurile despre o eventuală sarcină a interpretei au tot apărut anul acesta și în anul carea trecut. Ultimul a apărut chiar în luna mai a acestui an. În 2008 Allen a rămas însărcinată cu iubitul ei de atunci, Ed Simons de la Chemical Brothers, dar a pierdut sarcina.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Lily Allen este însărcinată

by realitatea   1 min
0