Tabu
FASHION

Limited edition by AloChicDiary

AloMoDa.ro a început anul într-o manieră tres chic: AloChicDiary,  o ediție limitată de jurnale unicat create manual de Moara de Hârtie. Un jurnal îmbrăcat în piele naturală întoarsă de culoare roz care împrumută din trăsăturile clasicului Chanel bag, o poșetă plic diary. Åži un accesoriu potrivit pentru orice moment din zi, fie că este vorba despre o întâlnire  sau despre o apariție sofisticată la un eveniment. 

Ediția limitată include 20+1 AloChicDiary, fiecare fiind înseriată pe tipar înalt manual și personalizată în funcție de preferințele de culoare anunțate în momentul comenzii. În interior sunt 300 de pagini, hârtie filigranată ‘Conqueror Texture Laid’ crem 100g, mărimea jurnalului fiind de aprox. 15×21 cm.

 Prețul AloChicDiary este de  200 RON + taxe de expediere ( 15 RON ). Comenzile se primesc pe site-ul AloMoDa.ro, printr-un comentariu sau direct la [email protected].
Se pare că acesta este începutul, pentru că AloMoDa.ro își propune să continue proiectele în ediție limitată fashion în cursul anului. Åži suntem abia la final de ianuarie.

ARTICOLE SIMILARE

Amy Lemons: “Modelele mâncau tampoane de vată pentru a-și tăia pofta de mâncare”

realitatea

Cum să te îmbraci pentru o întâlnire când este frig?

Andreea Damian

Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

realitatea

Claudia Schiffer pentru Salvatore Ferragamo Primăvară/Vară 2010

realitatea

Primii adidași Schiaparelli au degete aurii

Andreea Damian

Ochelarii de la Prada, cărți poștale din destinații cool

realitatea

Scrie un comentariu