Home > Fashion > Limited edition by AloChicDiary

Limited edition by AloChicDiary

AloMoDa.ro a început anul într-o manieră tres chic: AloChicDiary,  o ediție limitată de jurnale unicat create manual de Moara de Hârtie. Un jurnal îmbrăcat în piele naturală întoarsă de culoare roz care împrumută din trăsăturile clasicului Chanel bag, o poșetă plic diary. Åži un accesoriu potrivit pentru orice moment din zi, fie că este vorba despre o întâlnire  sau despre o apariție sofisticată la un eveniment. 

Ediția limitată include 20+1 AloChicDiary, fiecare fiind înseriată pe tipar înalt manual și personalizată în funcție de preferințele de culoare anunțate în momentul comenzii. În interior sunt 300 de pagini, hârtie filigranată ‘Conqueror Texture Laid’ crem 100g, mărimea jurnalului fiind de aprox. 15×21 cm.

 Prețul AloChicDiary este de  200 RON + taxe de expediere ( 15 RON ). Comenzile se primesc pe site-ul AloMoDa.ro, printr-un comentariu sau direct la dadamoda@gmail.com.
Se pare că acesta este începutul, pentru că AloMoDa.ro își propune să continue proiectele în ediție limitată fashion în cursul anului. Åži suntem abia la final de ianuarie.

Articole asemanatoare
Stil de vedeta la Romanian Top Hits 2009

Comenteaza acest articol

Limited edition by AloChicDiary

by realitatea   1 min
0