Home > Lifestyle > Stiri > LORA s-a maritat. Vezi ce rochie au purtat ea si DOMNISOARELE DE ONOARE

LORA s-a maritat. Vezi ce rochie au purtat ea si DOMNISOARELE DE ONOARE

Emoţii mari , ieri după-amiză, la nunta Lorei Petrescu, fosta solistă de la trupa Wasabbi, cu actorul Dan Badea. Cei doi şi-au unit destinele dinaintea lui Dumnezeu, în faţa unui altar improvizat, în grădina din complexul Aristocrat Events Hall din Pipera. Mireasa s-a lăsat aşteptată preţ de o oră.

După ce o lună au fost frământaţi de emoţii pentru ca evenimentul vieţii lor să iasă exact aşa cum au visat, ieri, Lora Petrescu (30 de ani) şi Dan Badea (36 de ani) şi-au jurat iubire eternă în faţa lui Dumnezeu.

Cununia religioasă a început abia la ora 18.00, deşi aceasta fusese stabilită iniţial cu o oră mai devreme. Responsabilă de această întârziere a fost chiar mireasa, deoarece machiajul şi aranjarea voalului i-au luat mai mult timp decât preconizase.

Domnişoarele de onoare, Adina şi Roxana de la Heaven, au fost îmbrăcate în roşu

Voalul imens al rochiei semnate Rosa Clara a fost perfect aşezat: „Sunt extrem de emoţionată. Nu m-am gândit neapărat la nuntă, am vrut doar să-mi găsesc jumătatea”, a spus Lora, radiind de fericire, după care a fost condusă de naş către altar.

Astfel, în prezenţa părinţilor mirilor, a prietenilor, dar şi a colegilor de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, umoristul Dan Badea şi cântăreaţa Lora Petrescu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, după care a urmat o petrecere de pomină în incinta Aristocrat.


Articole asemanatoare
Meghan Markle a dezvăluit meniul pe care îl va avea la nuntă
Cum planifici perfect o nunta
Scurt ghid despre alegerea cadoului de nunta pentru miri
7 tipsuri pentru o nunta de vis

Loading...

Comenteaza acest articol

LORA s-a maritat. Vezi ce rochie au purtat ea si DOMNISOARELE DE ONOARE

by   1 min
0