Tabu
CULTURE

Martina Topley Bird cânta în deschiderea concertului Massive Attack de la București

Solista britanică Martina Topley Bird va cânta în deschiderea concertului pe care Massive Attack îl va susține la București, pe 2 august, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv "Iolanda Balaș".

Martina Topley Bird și-a câștigat faima după ce a înregistrat vocea pentru primul album Tricky, "Maxinquaie".
Martina și Tricky și-au continuat colaborarea și pe următoarele albume, "Nearly God", "Pre-Millennium Tension" și "Angels with Dirty Faces".

În 2003 a apărut primul album solo al artistei britanice "Quixotic". Albumul a fost văzut că o mare realizare de către critică și a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an.

Cel de al doilea album, "The Blue God", a apărut în mai 2008 și din nou critica muzicală și publicul au apreciat muzica Martinei. Albumul este produs de Danger Mouse, membru în grupul Gnarls Barkley și compozitor al hit-ului "Crazy".

Concertul din 2 august, în deschiderea show-ului Massive Attack, va fi primul pe care Martina Topley Bird îl va susține la București.

Biletele pentru concertul Massive Attack au fost puse în vânzare, la prețul de 95 și 80 de lei, în magazinele din Rețeaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café și online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro și www.blt.ro.

sursa: realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

Experimentul Julius Meinl a schimbat peste 5500 poze de profil in poezii de profil

realitatea

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

În centrele de plasament se droghează copii și mai nou aflăm că ei pot fi și violați de câte un jandarm

Dora Constantinovici

… Și dă-ne nouă azi atacurile virulente de fiecare zi

Dora Constantinovici

Cum a ajuns pasiunea pentru articolele din piele să alimenteze incendiile din Amazonia

Andreea Damian

Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

Andreea Damian

1 comentariu

herra 15 May 2008 at 10:47

nu stiu cum sa imi imaginez acest nou parfum ,cred ca este foarte interesant,cu acest amestec de lămâie, brad, vanilie, piele,ambră ÅŸi mosc.
in general imi plac parfumurile pentru barbati si e foarte placut pentru tine ca femeie sa ai alaturi un barbat care te atrage nu numai prin sexualitatea si inteligenta lui ci si print-o nota fina de parfum

Răspunde

Scrie un comentariu