Tabu
Image default
CULTURE

Martina Topley Bird cânta în deschiderea concertului Massive Attack de la București

Solista britanică Martina Topley Bird va cânta în deschiderea concertului pe care Massive Attack îl va susține la București, pe 2 august, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv "Iolanda Balaș".

Martina Topley Bird și-a câștigat faima după ce a înregistrat vocea pentru primul album Tricky, "Maxinquaie".
Martina și Tricky și-au continuat colaborarea și pe următoarele albume, "Nearly God", "Pre-Millennium Tension" și "Angels with Dirty Faces".

În 2003 a apărut primul album solo al artistei britanice "Quixotic". Albumul a fost văzut că o mare realizare de către critică și a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an.

Cel de al doilea album, "The Blue God", a apărut în mai 2008 și din nou critica muzicală și publicul au apreciat muzica Martinei. Albumul este produs de Danger Mouse, membru în grupul Gnarls Barkley și compozitor al hit-ului "Crazy".

Concertul din 2 august, în deschiderea show-ului Massive Attack, va fi primul pe care Martina Topley Bird îl va susține la București.

Biletele pentru concertul Massive Attack au fost puse în vânzare, la prețul de 95 și 80 de lei, în magazinele din Rețeaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café și online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro și www.blt.ro.

sursa: realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

DELIA facuta zob de CHELOO si BITTMAN

Cardi B le sfătuiește pe adolescente să nu fumeze pentru a arăta „cool”

Andreea Damian

Orașul din lume care a rămas fără apă, iar oamenii o primesc pe cartelă

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Bill Cosby – între trei și zece ani de închisoare în procesul #MeToo

realitatea

Sărbătoritul zilei de 29 august

realitatea

Scrie un comentariu