Home > Lifestyle > culinar tabu > Masterchef Gourmet, “bucatarul” bun la toate!

Masterchef Gourmet, “bucatarul” bun la toate!

Masterchef Gourmet este robotul de bucatarie in fata caruia aproape niciun preparat nu poate emite pretentii! Dezbraca de secrete orice ingredient si il pregateste numaidecat pentru a fi adaugat in cele mai savuroase preparate! Este, fara indoiala, “bucatarul bun la toate”, de care oricine are nevoie atunci cand gateste acasa!

Stapaneste si “abilitati” de mare patiser. Este dotat cu cele mai performante instrumente – tel, mixer, malaxor, pentru prepararea rapida si fara efort a celor mai distinse si sofisticate preparate de patiserie. Nici macar nu are nevoie de “ajutor de bucatar”. Inglobeaza un blender, o masina de tocat carne, o razatoare cu patru conuri si un storcator de fructe care fac toata treaba in locul lui.

Produsele frantuzesti de patiserie, briosele savuroase, painea de casa aburinda, sucurile sau smoothie-urile proaspete de fructe sunt doar cateva dintre proiectele pe care le da gata in doar doi timpi si trei miscari! Nu se dezice nici de la proiectele ceva mai complicate ori migaloase – aluaturi “grele”, pentru prajituri sau placinte, ori tocaturi din carne pentru lasagna, ardei umpluti sau sarmalute.

Articole asemanatoare
Tefal aniverseaza 60 de ani de excelenta si continua inovatie
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!
Paine de casa cu Bread & Baguettine de la Tefal
Explozie de arome cu Tefal Infiny

Comenteaza acest articol

Masterchef Gourmet, “bucatarul” bun la toate!

by   1 min
0