Tabu
Image default
lifestyle

Masterchef Gourmet, “bucatarul” bun la toate!

Masterchef Gourmet este robotul de bucatarie in fata caruia aproape niciun preparat nu poate emite pretentii! Dezbraca de secrete orice ingredient si il pregateste numaidecat pentru a fi adaugat in cele mai savuroase preparate! Este, fara indoiala, “bucatarul bun la toate”, de care oricine are nevoie atunci cand gateste acasa!

Stapaneste si “abilitati” de mare patiser. Este dotat cu cele mai performante instrumente – tel, mixer, malaxor, pentru prepararea rapida si fara efort a celor mai distinse si sofisticate preparate de patiserie. Nici macar nu are nevoie de “ajutor de bucatar”. Inglobeaza un blender, o masina de tocat carne, o razatoare cu patru conuri si un storcator de fructe care fac toata treaba in locul lui.

Produsele frantuzesti de patiserie, briosele savuroase, painea de casa aburinda, sucurile sau smoothie-urile proaspete de fructe sunt doar cateva dintre proiectele pe care le da gata in doar doi timpi si trei miscari! Nu se dezice nici de la proiectele ceva mai complicate ori migaloase – aluaturi “grele”, pentru prajituri sau placinte, ori tocaturi din carne pentru lasagna, ardei umpluti sau sarmalute.

ARTICOLE SIMILARE

“Poveste de vară” – un eveniment marca A.G. Billig

Lindsay Lohan s-a jefuit singură?! – Vezi Foto

realitatea

Victoria Beckham: “David m-a ajutat să mă dezbrac”

realitatea

Love story 29: Poveste de septembrie

realitatea

Personalitati Gay – Gianni Versace

realitatea

PATRICIA KAAS inapoi in bratele lui TRUICA!

Scrie un comentariu