Home > Fashion > Michael Kors face valuri pe Wall Street

Michael Kors face valuri pe Wall Street

Despre Michael Kors se spune că este designerul preferat al femeilor din New York. Iar ştirile trâmbiţează că Michael Kors este cea mai nouă investiţie sigură pentru împătimiţii bursei. Şi totul pare să fie cât se poate de adevărat.

De fapt, auditorii şi întregul proces de listare la bursă, câştigurile cu 50% mai mari din ultimul trimestru al lui 2011, dublarea valorii totale a capitalizării bursiere alimentată de creşterea valorii acţiunilor din decembrie până în februarie cu 23%, toate, nu aveau cum să se înşele.

Nu este deloc rău pentru un tip care susţine că nu are vreun plan anume, că păstrarea unei vii curiozităţi combinată cu o concentrare dinamizată numai de capacitatea de a se lăsa purtat de val este ce l-a ghidat prin viaţă. Şi pe ce drum spectaculos!

În 1981, la 22 de ani, îşi lansa linia de prêt-à-porter feminin la Bloomingdale’s, Bergdorf Goodman şi Sacks Fifth Avenue. În 1997, devenea directorul de creaţie al casei franţuzeşti Celine. Astăzi, deţine 169 de magazine proprii în America de Nord şi 34 în lumea întreagă.

În plus, Kors este un om fericit. Se consideră amuzant şi se cunoaşte pe sine. Îşi cunoaşte clienţii şi poate cu lejeritate defini stilul american. It’s an easiness combined with chic and glamour.

Afla mai multe despre designerii tai preferati de pe fashionavecpassion.ro .

Articole asemanatoare
Impactul schimbărilor climatice „se accelerează” chiar în timp ce liderii se adună pentru discuții
modelul
Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani
Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi (2)
Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi

Comenteaza acest articol

Michael Kors face valuri pe Wall Street

by   1 min
0