Home > beauty > Miley Cyrus dezvaluie de ce vrea mereu un nou look

Miley Cyrus dezvaluie de ce vrea mereu un nou look

Schimbarile de look ale celebrei Miley Cyrus sunt deja la ordinea zilei. Desi tot acest proces de schimbare este in ideea de a scapa de imaginea de celebritate Disney, fosta Hannah Montana este noul personaj extravagant care face deliciul presei fie cu tunsori din ce in ce mai scurte, fie cu tinute extrem de sumare sau fotografii usor indecente.

Rebela Miley, cum ar vrea sa fie interpretata acum, sau masina de facut bani pentru impresari, cum ar spune Sinéad O’Connor, a dezvaluit ca si-a schimbat look-ul pentru ca isi dorea sa renunte la imaginea de femeie a secolului XX, cu parul lung si silueta clepsidra.

Am incercat sa ies din acel stereotip de femeie cu parul lung si sanii mari, la care femeile trebuie sa se conformeze. Adica, nu mai traim in anii 1950 – parul scurt este ok. Au oamenii asa de putina imaginatie? In fiecare dimineata ma uit in oglinda si ma simt ca o panza alba si eu aleg ce vreau sa fiu”, a declarat Miley Cyrus pentru revista The Mail on Sunday’s You

Printre oamenii cu putina imaginatie – asa cum ii catalogheaza Miley – se afla chiar si mama ei, Tish, care nu a fost incantata prima data cand Miley si-a tuns parul foarte scurt.

Da, prima data cand m-am tuns, mama a fost foarte socata. Dar, ea are parul lung si blond. Insa, acum ii place si nu m-ar vrea cu el (parul scurt) in alt mod”, explica Miley.

Foto: bangshowbiz.com

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
Miley Cyrus
Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus dezvaluie de ce vrea mereu un nou look

by   1 min
0