Tabu
lifestyle

MUST SEE: Eilat
De neratat. Snorklingul printre cele peste 100 specii de coral din Coral Beach (Khof Almog) vă permite să admirați o floră și o faună marină inedite. Dacă noțiunea voastră de vacanță include și o plajă mică cu viață naturală bine conservată, atunci Coral Beach este locul perfect pentru voi.

 

De explorat. Safariul de deșert în ATV-uri sigure și comode e una din experiențele obligatorii în Eilat. Dacă doriți o experiență clasică a deșertului, parcă rupt din povești, se organizează și camel trekking. 

 

De bifat. Centrul de cercetare ornitologică din Eilat nu este un laborator, ci un punct de observație naturală, Eilat fiind situat pe ruta de migrație Europa-Africa a păsărilor călătoare. Tot în Eilat veți găsi parcul natural Khai Bar, casă a peste o sută de specii de animale de deșert.

 

De relaxat. Promenada Eilatului, situată între clădiri luxoase și plaje fabuloase este ideală pentru plimbările la apus.

 

De încercat. Timna Valley, unde se află mine de cupru vechi de peste 6000 de ani, cu formațiuni arheologice ale egiptenilor, romanilor și evreilor. Relicve din epoca biblică și temple ale zeităților egiptene se află aici într-un muzeu în aer liber pe care nu trebuie să îl evitați.

ARTICOLE SIMILARE

Edin Karamazov pentru Tabu: “Toți îngerii cântau la lăută”

realitatea

Heidi Klum face striptease într-un videoclip. Si CANTA! (VIDEO)

Gisele Bundchen şi Tom Brady, cel mai profitabil cuplu celebru – VEZI TOPUL COMPLET

realitatea

PAPUSILE VII s-au luat la harţă! Vezi motivul pentru care Barbie si Ken s-au certat!

Christy Turlington, goală pentru Campania Yves Saint Laurent

realitatea

Ultimul episod al serialului Dr. House! 9 milioane de telespectatori au avut ochii in lacrimi

Scrie un comentariu