Home > Agenda > stiri > MUST SEE: Eilat

MUST SEE: Eilat
De neratat. Snorklingul printre cele peste 100 specii de coral din Coral Beach (Khof Almog) vă permite să admirați o floră și o faună marină inedite. Dacă noțiunea voastră de vacanță include și o plajă mică cu viață naturală bine conservată, atunci Coral Beach este locul perfect pentru voi.

 

De explorat. Safariul de deșert în ATV-uri sigure și comode e una din experiențele obligatorii în Eilat. Dacă doriți o experiență clasică a deșertului, parcă rupt din povești, se organizează și camel trekking. 

 

De bifat. Centrul de cercetare ornitologică din Eilat nu este un laborator, ci un punct de observație naturală, Eilat fiind situat pe ruta de migrație Europa-Africa a păsărilor călătoare. Tot în Eilat veți găsi parcul natural Khai Bar, casă a peste o sută de specii de animale de deșert.

 

De relaxat. Promenada Eilatului, situată între clădiri luxoase și plaje fabuloase este ideală pentru plimbările la apus.

 

De încercat. Timna Valley, unde se află mine de cupru vechi de peste 6000 de ani, cu formațiuni arheologice ale egiptenilor, romanilor și evreilor. Relicve din epoca biblică și temple ale zeităților egiptene se află aici într-un muzeu în aer liber pe care nu trebuie să îl evitați.

Articole asemanatoare
14 modele de case diferite care se găsesc în țările din întreaga lume (Partea I)
MUST SEE: Milano
MUST SEE: Cairo
MUST SEE: Dubrovnik

Comenteaza acest articol

MUST SEE: Eilat

by realitatea   1 min
0