Home > Lifestyle > culinar tabu > N-o STIATI! Cea mai tanara vedeta romanca de la Hollywood! Galerie FOTO!

N-o STIATI! Cea mai tanara vedeta romanca de la Hollywood! Galerie FOTO!

Cea mai tanara vedeta romanca din show biz-ul nord-american este o fetita!

Serialul „Crash & Bernstein”, cu actrita romana Oana Gregory in rolul principal, ruleaza, la televiziunea Disney Channel. Serialul, difuzat in fiecare sambata, la ora 8.30, urmareste povestea lui Wyatt, un baiat in varsta de 12 ani, care locuieste cu mama si cele trei surori ale sale si care tanjeste sa aiba un frate cu care ar putea face lucruri baietesti. Dorinta lui devine realitate atunci cand o marioneta, numita Crash, prinde viata. Actrita romana Oana Gregory interpreteaza rolul Amandei Bernstein, sora mai mare, in varsta de 16 ani, a lui Wyatt.

Nascuta in Negresti-Oas, Oana s-a mutat la Los Angeles, California, impeuna cu familia sa, pentru a urma o cariera in actorie. Povestea completa AICI: http://bucatarici.ro/romanca-oana-gregory-in-rol-principal-in-serialul-disney-crash-bernstein/ !!!

Romanca Oana Gregory fac senzatie cand aduce pe platoul de filmare sarmale facute de mama ei: http://bucatarici.ro/oana-gregory-de-la-disney-isi-rasfata-colegii-de-platou-cu-sarmale/. Parca ni s-a facut si noua pofta, Craciunul e aproape!

Articole asemanatoare
OANA CUZINO nu se da in laturi de la sarmale!

N-o STIATI! Cea mai tanara vedeta romanca de la Hollywood! Galerie FOTO!

by   1 min
2