Tabu
lifestyle

NICOLETA LUCIU in pragul divortului! FOTO cu amanta sotului!

  • «A văzut toată lumea  înregistrările cu soţul meu… Ce-aş putea să mai spun? Vreau să cred că nu-i  adevărat. N-aş vrea ca un fotograf să ne distrugă căsnicia şi familia»Nicoleta Luciu
  • «Ce să zic, am băut, ne-am  certat acolo. Cu Nicoleta am vorbit astăzi două ore la telefon. Kinga este  iubita amicului meu. Pe Kinga o cunosc de 30 de ani» Zsolt  Csergo

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, era atât de sigură pe relaţia ei cu omul  de afaceri Zsolt Csergo, încât ar fi băgat mâna în foc că n-ar fi înşelat-o  niciodată. Iată însă că, zilele trecute, soarta avea să o pună în faţa  neprevăzutului, căci iubitul ei bărbat are o aventură cu Kinga Sebestyen, o  prietenă mai veche, din oraşul său natal, Miercurea-Ciuc. Şi nu este vorba doar  despre un zvon, căci o revistă a publicat şi compromiţătoarele  fotografii cu ei.

Culmea, cu doar câteva zile înainte de a fi pus pe tapet tot acest amantlâc,  care i-a zdruncinat Nicoletei căsnicia din temelii, ea făcuse, pentru Acasă TV,  o declaraţie feministă: “Dacă îl prind cu alta, divorţez! Nu există, pentru trei  minute de relaxare, să dai cu piciorul la o familie… Nu aş putea concepe. Cei care  reuşesc să facă asta fără să afle nevestele, bravo lor! Dacă aş suferi, nu aş arăta-o. Nu este vorba că i-aş da lui satisfacţie. Este vorba de mine, ca  femeie. Trebuie să fim independente”.

Şi, ca şi cum şocul că soţul ei duce o viaţă dublă nu ar fi fost suficient,  iată că Nicoleta a văzut cu acest prilej că bărbatul cu care împarte patul de  mai bine de opt ani, este, de fel, o fire violentă. Nu de alta, dar acesta a  fost surprins de paparazi în timp ce o lovea pe Kinga, spunând: “A gustat din  chelner!”, ca şi cum i-ar fi plătit camera la hotel, iar ea ar fi cochetat cu un  angajat. Contactată de jurnalişti, Kinga s-a făcut că plouă şi a susţinut că în  Croaţia, unde ei au fost surprinşi, aceasta era însoţită şi de prietenul ei!

Soţul Nicoletei Luciu, milionarul Szolt Csergo (37 ani), a făcut o avere  fabuloasă, estimată la circa 60 de milioane de euro, plecând de la jocurile de  noroc electronice, popularele “păcănele”. Are afaceri în domeniul imobiliar,  este proprietarul unui lanţ de cazinouri, conduce unul dintre cei mai arătoşi  bolizi, un McLarren Mercedes de 350.000 euro, şi deţine mai multe apartamente,  aşa că, în cazul unui divorţ, are ce împărţi cu Nicoleta.

Cine e Kinga?

Kinga Sebestyen (39 de ani) se poate mândri cu performanţa de a aduce, în  premieră, în România, celebrele cizme Kangoo Jumps, fiind totodată, de 15 ani, şi antrenoare de fitness, de aerobic, dar şi de pilates. Kinga a deschis prima  sală de Kangoo la Miercurea- Ciuc, dar are cluburi de kangoo aproape în fiecare  oraş din ţară, pregătindu- se să-şi extindă această afacere profitabilă atât în  Turcia, cât şi în Italia, Suedia şi în Norvegia. Este divorţată şi are doi  copii, un băiat în vârstă de 18 ani şi o fiică de 15 ani.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Nicoleta Luciu a aruncat verigheta! | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

PETRE CONDRAT, asistentul lui BOTEZATU, zice ca e nevinovat! Unde sunt tablourile furate din Olanda?

13 semne că partenerul îţi este infidel!

Dita Von Teese la Crazy Horse!

realitatea

Future shorts pe 25 aprilie

realitatea

Ilie Nastase și Brigitte Sfăt se căsătoresc

Secretul pe care Michael Jackson l-a dus in mormant! Ce avea implantat in barbie

Scrie un comentariu