Tabu
CULTURE What's hot

Nunta OANEI ROMAN / Album FOTO

OANA ROMAN (38 ani) s-a maritat ieri religios cu Marius Elisei (29 ani) si si-a crestinat fiica, Maria Isabela.

La ceremonia religioasă au fost prezenţi apropiaţii, şi, cum era de aşteptat, şi părinţii roşcatei, care au ajuns în jurul orei 16.00.

Prima care a sosit la biserică a fost Mioara Roman şi, la interval de doar un minut, şi fostul soţ, Petre Roman, mama Oanei dând practic nas în nas cu el, la intrarea pe vastul domeniu. Fostul premier, care a venit la slujbă însoţit de actuala parteneră de viaţă, Silvia Chifiriuc, şi de fiul lor, Petrus, i-a adus fiicei sale un buchet imens de trandafiri roşii.

În noaptea de dinaintea celor două mari evenimente din viaţa ei, Oana Roman a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care le-a spus fanilor ei cum se simte.

“Sunt zen! Totul e aranjat şi simt că va fi super frumos! Mulţumesc tuturor pentru mesaje! Am o rochie superbă, un buchet de vis! Am un soţ minunat, un copil divin şi oameni buni şi frumoşi în jur!”, a explicat Oana Roman.

Oana Roman s-a bucurat enorm la ceremonia religioasă de nuntă, oficiată la Palatul Ştirbey, pentru că tatăl ei, Petre Roman, a putut veni la slujbă. Nu doar că fostul premier a participat la nuntă, dar a venit însoţit şi de noua lui familie, soţia – Silvia Chifiriuc, şi băieţelul lor în vârstă de patru ani, Petrus, pe care vedeta l-a întâlnit duminică pentru prima oară.

“Oana este o femeie afectivă şi plină de energie, dar îi doresc ca pe viitor să fie mai temperată, mai răbdătoare şi mai înţeleaptă”, a declarat Petre Roman după ceremonia religioasă.

“Fetiţa Oanei a fost foarte cuminte, spre deosebire de Petrus al meu care a fost un plângăcios”, a spus fostul premier după botez.

Sursa foto & info: www.libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Povestea continua pe Strada BT!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Colorează-ți viața cu Meli-Melo – Paris

realitatea

Cât de SLABĂ e Daniela Crudu! Arata ca o acadea

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Andreea Damian

Oprah a donat 2 milioane de dolari pentru recuperarea Puerto Rico în urma uraganului

realitatea

Scrie un comentariu