Tabu
Image default
LIFESTYLE

O fetiță cântă o melodie din „Frozen” în buncăr, sub privirile refugiaților. Imagini virale – VIDEO

Într-o săptămână, videoclipul Ameliei, o mică ucraineancă, a devenit viral pe rețelele de socializare. O vedem pe fetiță interpretând Let it go din filmul de animație Frozen într-un adăpost subteran din Kiev.

Este un moment de grație într-un adăpost subteran din Kiev. Amelia, o fetiță ucraineancă, a început să cânte celebrul hit din filmul de animație Frozen (2013). În decurs de o săptămână, videoclipul de aproape două minute a devenit viral.

Imaginile au fost postate de o ucraineancă, Marta Smekhova, pe Facebook, joi, 3 martie. Aceasta din urmă se dusese la adăpostul subteran pentru a-l decora și a-l face mai plăcut pentru locuit. După prestația fetiței, o emoție puternică a invadat locul, înainte să se audă aplauzele. Pentru o clipă, Amelia i-a uimit pe ceilalți refugiați aflați alături de ea și i-a făcut poate să uite de războiul care se dă între Rusia și Ucraina.

Un videoclip care îi face pe oameni să reacționeze

Postarea a stârnit reacții și a adunat numeroase comentarii de admirație și susținere pentru fetiță. Idina Menzel, interpreta piesei a reacționat pe Twitter, luni, 7 martie: „Ne vedem repede. Într-adevăr, foarte repede.” Și a însoțit mesajul său cu inimioare albastre și galbene, culorile drapelului Ucrainei.

În aceeași zi, Kristen Ander-Lopez, co-autoarea piesei, i-a răspuns Ameliei: „Eu și soțul meu am scris această melodie ca parte a unei povești, care povestește despre vindecarea unei familii în durere. Felul în care îl cânți este ca un truc magic care răspândește lumina inimii tale și vindecă pe oricine o aude.”

ARTICOLE SIMILARE

Uite cat de mult a slabit Rita Muresan!

Nicoleta Luciu, din nou însărcinată? «Am mâncat pentru doi»

Cum arata acum Moni-k, cea care canta “Ploaia” cu Papa Jr.!

Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

realitatea

RADU VALCAN snopit in bataie de tatal vitreg!

Bendeac, în PRAGUL DISPERĂRII: “E INUMAN. Nu am să accept ASTA niciodată!”

Scrie un comentariu