Tabu
lifestyle

Opt actori care îşi vorbesc de rău propriile filme

Majoritatea artiştilor sunt mândri de creaţiile lor. Dar nu toţi. Unii dintre actorii de la Hollywood desfiinţează pur şi simplu filmele în care au jucat. Iată despre cine este vorba.

Sean Penn despre “Tree of life”

Deşi a câştigat Palme D’Or, iar criticii îl consideră o adevărată capodoperă, “Tree of Life” nu este şi pe placul lui Sean Penn: “Nu am găsit deloc în film emoţia din scenariu, care este cel mai bun pe care l-am citit vreodată.”

Matthew Goode despre “Leap Year”

“Multă lume va spune că e cel mai prost film din 2010. Am accesptat să joc pentru că puteam merge acasă în weekend. În niciun caz nu am acceptat datorită scenariului. E un film prost, dar m-am distrat şi am primit bani.”

Mischa Barton despre “You and I”

Mischa nici măcar nu a mers la Cannes unde a fost prezentat filmul spunând că nu s-a pus niciodată problema ca ea să meargă. O sursă apropiată sursei a declarat că aceasta consideră filmul “îngrozitor şi nu voia să fie asociată în niciun fel cu proiectul respectiv.”

Megan Fox despre “Transformers: Revenge of the Fallen”

Fox a spus despre regizorul Michael Bay că este un Hitler, iar despre film: “Nu pot să îmi fac nevoile pe acest film pentru că m-a lansat în carieră, dar nici nu am chef să pup pe cineva în fund în privinţa asta! Filmul ăsta nu are nicio treabă cu actoria!”

Nicole Kidman despre “Australia”

“Nu pot să mă uit la filmul ăsta şi să fiu mândră de ce am făcut. Ştiu că Hugh Jackman şi Brandon Walters au fost minunaţi, dar eu nu simt nicio legătură emoţională cu acest film!”

Katherine Heigl despre “Knocked Up”

“Filmul ăsta e sexist. Femeile par nişte scorpii, fără umor şi extrem de încordate, iar bărbaţii sunt uşor de iubit. De ce trebuie să fiu eu atât de rea şi să toată bucuria? Îmi e greu să iubesc filmul ăsta.”

Richard Dreyfuss despre “W”

“Cred că e un film bun doar în proporţie de 75%. Actorii joacă bine, scenariul e bun, dar Oliver Stone (regizorul) nu ajunge la nicio concluzie cu filmul ăsta.”

Mathieu Kassovitz despre “Babylon AD”

De data aceasta e vorba chiar despre părerea regizorului: “Sunt foarte nefericit în privinţa filmului ăstuia. Nu am avut niciodată ocazia de a filma vreo scenă aşa cum era scrisă sau aşa cum am vrut eu. Scenariul nu a fost respectat. Am avut producători proşti şi parteneri la fel. O experienţă oribilă. Este vorba doar despre violenţă prostească.”

ARTICOLE SIMILARE

Ce SUNCULITE are Lady Gaga!

Amy Winehouse, concert-fiasco la Belgrad. A venit beată pe scenă – VIDEO

realitatea

Micuta aceasta …acum e una dintre cele mai sexy cantarete autohtone!

Rolul povestilor in combaterea homofobiei

realitatea

Monica Columbeanu a renunţat la custodia Irinucăi! Afla de ce!

MIHAELA RADULESCU isi lasa fiul sa doneze sange – polemica uriasa pe aceasta tema!

Scrie un comentariu