Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 30 august

Cameron Diaz, o mai cheamă și Michelle, s-a născut pe 30 august 1972 în San Diego, California. Este o adevărată metisă având origini cubaneze, englezești, nemțești și cherokee. A făcut liceul la Şcoala Politehnică din Long Beach unde a fost colegă cu Snoop Dogg. La 16 ani s-a apucat de modeling semnând un contract cu Elite Model. În anii următori a fost imaginea mai multor branduri de succes printre care Levi’s și Calvin Klein.

Cariera cinematografică a lui Cameron a început într-un moment în care nici ea nu se aștepta. La 21 de ani un agent a întrebat-o dacă nu vrea să dea o probă pentru filmul “The Mask”. Cameron a zis într-o doară că da și a primit rolul. A început imediat să ia lecții de actorie. De atunci și până acum, adică în ultimii șaisprezece ani, Cameron a devenit una dintre cele mai titrate actrițe din toate timpurile, fiind la un moment dat cea mai bine plătită vedetă feminină de la Hollywood cu un salariu de peste 20 de milioane de dolari pentru fiecare film.

A jucat în mai multe filme care i-au adus aprecierea criticilor și o serie de premii sau nominalizări: “My Best Friend’s Wedding”, “There’s Something About Mary”, “Being john Malkovich”, “Vanilla Sky” sau “Gangs of New York”.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ne mai batem joc de planetă: balenă găsită moartă în Filipine avea 40 kg de plastic în stomac

realitatea

Sărbătoritul zilei de 2 februarie

realitatea

Cum să scârbeşti o femeie pe Facebook, în trei paşi simpli

TOP 10 cele mai ciudate cupluri din lume

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu