Tabu
Image default
CULTURESlider

Românul Sebastian Stan, în pielea lui Donald Trump. Încep filmările pentru „The Apprentice”

Actorul de origine română Sebastian Stan va interpreta rolul tânărului Donald Trump în noua producție cinematografică „The Apprentice”, în regia lui Ali Abbasi.

Filmările au început recent, cu Stan alăturându-se unei distribuții de ansamblu care îi include pe Jeremy Strong și Maria Bakalova.

„The Apprentice”, care a început filmările principale în această săptămână, se concentrează pe perioada în care Trump și-a construit afacerea imobiliară în New York, în anii ’70 și ’80, scrie Hollywood Reporter.

Ali Abbasi, cunoscut pentru „Holy Spider”, regizează filmul după un scenariu scris de Gabriel Sherman. Biografia lui Sherman despre fondatorul Fox News, Roger Ailes, „The Loudest Voice in the Room”, a stat la baza miniseriei din 2019 a Showtime, „The Loudest Voice”, cu Russell Crowe în rol principal.

Descrierea filmului „The Apprentice” sugerează o poveste despre mentorat și inițiere, care documentează începutul unei dinastii americane și abordează teme precum puterea, corupția și înșelăciunea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Bia Khalifa, bătută cu bestialitate de iubit. Motivul halucinant!

Andreea Damian

Cine va îndrăzni să-i înlocuiască pe Whitney Houston și Kevin Costner în remake-ul „Bodyguard”?

Andreea Damian

Bătălia filmelor 1

Pandemia de coronavirus: Cele 100 de zile care au schimbat lumea

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 8 aprilie

realitatea

Festivalul Surya Psywaves la Vama Veche

realitatea

Scrie un comentariu