Tabu
FASHION

Oversize, crop, asimetric, patchwork… Cum să porți cămăși nestructurate?

Ce se întâmplă dacă am revedea cea mai atemporală piesă din garderoba noastră? Cămașa poate fi purtată acum în toate formele ei, pentru look-uri șic și pline de viață. 

În acest sezon, cămașa dă tonul! Deși a domnit ani de zile ca fiind cea mai clasică și atemporală piesă din garderoba noastră, uneori a fost ocolită din cauza aspectului său mai modest și mai sobru, adesea asociat cu lumea muncii. Ei bine, acum, cămașa este disponibilă într-o multitudine de modele, ceea ce dezvăluie potențialul său versatil și o face o piesă de modă pe care toată lumea o dorește.

Cămașa nu se mai limitează la look-urile office, deoarece a decis să se reinventeze. Dacă vrei să adopți marea tendință a cămășii transparente, acum este si momentul. Ne place s-o purtăm și un croi asimetric, cu o latură clasică și cealaltă cu efect de guler bardot. Pentru a adăuga un pic de fantezie, rămânem totuși destul de clasic, poți opta și pentru un design patchwork sau te poți juca cu dungi inversate. Un alt mare hit de ceva vreme este cămașa decupată. Pe scurt, cămașa se adaptează tuturor stilurilor și ne place!

Cămașă de damă: cum să o porți într-un mod nestructurat pentru un look trendy?

Imagine

Dar atunci, cum îți adaptezi aspectul la cămăși care încalcă codurile vestimentare? Atunci când cămașa este purtată foarte supradimensionată, o poți asorta cu blugi largi și o pereche de slingback eleganți și o geantă supradimensionată, pentru o ținută de top sau poți miza pe asocierea cu pantaloni scurți, mocasini și șosete pentru un efect de lux foarte liniștit. O poți purta închisă, ascunsă sau semi-închisă în pantaloni sau, dimpotrivă, deschisă peste o ținută și dezvăluind un crop top frumos.

În ceea ce privește cămașa decupată, alege un efect de ansamblu atunci când este posibil, ca un costum revăzut, sau poart-o cu pantaloni cu talie înaltă, va fi superb. Pentru femeile care preferă să păstreze efectul crop pe pielea goală, este posibil și cu o fustă destul de scurtă de exemplu. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, pe coperta revistei Variety. Cât costă ținutele vedetei

Andreea Damian

Victoria’s Secret a relansat colecția de costume de baie, după o pauză de trei ani

Andreea Damian

Ce am vazut la targul V for Vintage, 12-13 martie 2011

realitatea

Marc Jacobs va juca rolul unui baron porno în filmul Disconnect

realitatea

Gisele Bundchen adopta stilul androgin in campania Balenciaga pentru primavara 2011

realitatea

MET Gala 2024. Au fost anunțate tema și codul vestimentar 

Andreea Damian

Scrie un comentariu