Home > Agenda > stiri > Paris Hilton riscă să stea 4 ani în închisoare

Paris Hilton riscă să stea 4 ani în închisoare

Paris Hilton riscă, pe bune, să-și petreacă o bună parte din viață în spatele gratiilor. După cum, probabil, știți, ea a fost arestată în urmă cu câteva zile după ce în posesia ei au fost descoperite 0,8 grame de cocaină. Judecătorul care se ocupă de caz a considerat că acest fapt nu poate fi trecut cu vederea, având în vedere că legea interzice posesia de droguri, iar procesul lui Paris va începe pe 27 octombrie. Celebra moștenitoare riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 și 4 ani de închisoare.

Între timp, a ieșit la iveală și felul în care Hilton a fost prinsă cu cocaină asupra ei. Iar din cele ce urmează rezultă că ori e foarte săracă cu duhul, ori e nevinovată.

În seara de 28 august 2010, Cadillacul în care se aflau Paris și iubitul ei, Cy Waits, a fost oprit de poliție din cauza mirosului puternic de marijuana care ieșea din mașină. În timp ce iubitul vedetei dădea teste fizice pentru a demonstra că nu consumase marijuana (pe care le-a picat, evident), trecătorii au început să o recunoască pe Hilton. În momentul respectiv, ea a rugat o polițistă să o însoțească înspre baia unui hotel din apropiere pentru a evita un eventual contact neplăcut cu mulțimea care se strânsese la locul incidentului. Polițista a mers cu ea, iar în hotel pe Paris a apucat-o nevoia urgentă de a se da cu balsam de buze fix lângă polițista însoțitoare. În timp ce își căuta, amețită probabil, lipstick-ul în geantă, polițista a observat o bilă de cocaină în geanta lui Paris, iar aceasta a fost arestată.

Hilton susține că geanta era a unei prietene și că ea a crezut că bila era, de fapt, gumă de mestecat.

Articole asemanatoare
Paris Hilton
Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!
Paris Hilton
Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă
Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră
RECENZIE: Paris Hilton, Fat Jewish și Slut Whisperer – circul ambulant de milioane de dolari de pe net

Comenteaza acest articol

Paris Hilton riscă să stea 4 ani în închisoare

by realitatea   1 min
0