Home > Agenda > stiri > Kenny Kingston: Lady Di a fost ucisă

Kenny Kingston: Lady Di a fost ucisă

Celebrul medium hollywoodian Kenny Kingston, un fel de Carmen Harra al americanilor, face încă o serie de dezvăluiri șocante. De data aceasta Lady Di este sursa de știri senzaționale. Kingston a declarat că în timpul unei sesiuni paranormale, Diana i-a mărturisit că accidentul în care și-a pierdut viața nu a fost urmarea unor întâmplări naturale, ci a fost bine pus la punct de cineva care își dorea ca ea să moară. Numele respectivului conspirator-criminal nu a fost dezvăluit.

Kingston a recunoscut că este șocat de această mărturisire a Dianei pentru că în timpul unor contacte precedente, Prințesa i-ar fi spus altceva, și anume că accidentul s-ar fi întâmplat pur și simplu. Explicația acestui fapt vine tot de la Diana care i-ar fi spus mediumului că, până acum, i-a fost teamă să spună acest lucru. Prințesa nu s-a oprit aici cu măturiile șoc. Ea a mai spus că își veghează în continuu copiii, că fiul ei, William, va fi următorul Rege al Marii Britanii și că până la finalul lui 2011, un membru important al familiei regale britanice va muri.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Kenny Kingston: Lady Di a fost ucisă

by realitatea   1 min
0