Home > Lifestyle > Stiri > Pink Diva e celebră și se compară cu Brangelina

Pink Diva e celebră și se compară cu Brangelina

Pink Diva: Blue Tiger, trebuie să știi ceva.
Blue Tiger: Diva mea, ce s-a întâmplat?

Pink Diva: Căutam mai devreme o plajă cu corali roz pentru vacanța noastră și am găsit un fel de profil de-al meu pe net.
Blue Tiger: Ce? Cum?

Pink Diva: O domnișoară s-a jucat pe Polyvore și mi-a creat profilul. Nu mă cunoaște, dar a ghicit în proporție de 45% ce-mi place. Mă rog, săraca, nu avea de unde să știe că-mi plac și pastele și lalelele fucsia și melcii orange (apropo, mai avem doi!), și flamingo și nisipul roz banan…sunt Pink Diva, un fel de celebrity, Tiger!
Blue Tiger: Oh, Diva, acum văd, unde sunt the muffins cu căpșuni, preferatele tale? Diva, chiar, îmi faci muffins în seara asta?

Pink Diva: Dacă am timp, Tiger, stii cât de greu este să găsesc bilete pentru vacanța noastră? Cred că închiriem un vapor întreg. Am numărat: suntem 50 de suflete.
Blue Tiger: Diva, nu se poate. Nu am zis că plecăm singuri în vacanță? Este imposibil să luăm toți copiii cu noi.

Pink Diva: Blue, ba se poate! Angelina și Brad cum călătoresc cu toți copiii? Am zis că în această vacanță luăm pe toată lumea. Imaginează-ți că emigrăm din nou în Australia. Atunci cum am reușit?
Blue Tiger: Diva, în Australia eram 30, oricum, și atunci a fost altceva.

Pink Diva: Tiger, nu negociem. Uite, am găsit un vapor care arată foarte bine, și membrii echipajului au lucrat pentru Greenpeace. I-am verificat repede, nu sunt agresivi, doar vreo doi au stat 10 zile într-o școală de corecție pentru că au stropit-o cu vopsea pe o starletă care purta o haină din blană de vulpe argintie. Asta este, am găsit vaporul, am antamat cursa pentru 23 iunie, Tiger, nu te bucuri?
Blue Tiger: Diva, repet: Nu suntem Brangelina, din ce bani plătim cursa? Vorbim de un vapor.

Pink Diva: Tiger, Tiger, un vapor și o lună de vacanță. 50 de pasageri, Tiger, am uitat să-ți povestesc că am și achitat.
Blue Tiger: De unde ai avut bani, Diva?

Pink Diva: O să vezi când o să ajungi acasă.
Blue Tiger: Diva…

Pink Diva: OK, trebuie să-ți spun că am împachetat casa noastră în afișe publicitare. Sunt niste produse inofensive, pe care le promoveaza compania la care s-a angajat Black Diva, în India.
Blue Tiger: Diva, vorbim când ajung acasă.

Pink Diva: Bine,Tiger, până atunci mă apuc să coc niște muffins. Preferatele tale.

Articole asemanatoare
Rihanna+Leonardo DiCaprio=RiCaprio?
Brad Pitt: Angelina încă e o fată rea!
Brad Pitt vrea să fie președintele SUA și să legalizeze marijuana
Pink Diva vs Pink Grapefruit

Comenteaza acest articol

Pink Diva e celebră și se compară cu Brangelina

by realitatea   2 min
0