Home > Lifestyle > Povestea de iubire dintre Michael Schumacher si sotia sa! Vezi cat de frumoasa e Corinna

Povestea de iubire dintre Michael Schumacher si sotia sa! Vezi cat de frumoasa e Corinna

Michael Schumacher se afla in spital, de la sfarsitul anului trecut, dupa ce s-a accidentat grav la schi. Medicii spun ca starea fostul campion de Formula 1 este incerta, el fiind operat de doua ori la cap.
Alaturi de marele sportiv, in toata aceasta perioada, s-a aflat Corinna, sotia lui, dar si cei doi copii ai cuplului. Michael (44 ani) si Corinna (44 ani) sunt casatoriti de 18 ani, iar cunoscutii sustin ca relatia dintre cei doi este una exemplara pentru un cuplu celebru.

Corinna a evitat iesirile in public, presa scriind despre ea ca este poate cea mai discreta sotie a unui sportiv celebru. Se ocupa de educatia copiilor si duce o viata modesta. Una din putinele ocazii in care Corinna a dat o declaratie a fost cu ocazia retargerii lui Michael Schumacher din cursele de Formula 1. Atunci a recunoscut usurata cat de mult se bucura ca sotul ei a scapat nevatamat din intrecerile sportive, marturisind ca de multe ori a fost pe cale sa lesine de emotie.

corina 3  corina 2
Imediat dupa prima operatie, care a avut loc la scurt timp dupa ce a fost adus la spital, Corinna i-a dus sotului sau amuleta norocoasa a acestuia, pe care marele pilot o folosea la fiecare cursa. Amuleta, alcatuita din ceramica, i-a fost daruita lui Schumacher chiar de Corinna, dupa ce s-au casatorit, fiind inscriptionata cu initialele membrilor familiei.

corina 3

Articole asemanatoare
VESTE CUTREMURĂTOARE despre Michael Schumacher!
Cum arata Schumacher dupa doua luni de COMA!
SCHUMACHER incepe sa se trezeasca din coma!
Prima veste buna despre Michael SCHUMACHER

Loading...

Comenteaza acest articol

Povestea de iubire dintre Michael Schumacher si sotia sa! Vezi cat de frumoasa e Corinna

by   1 min
0