Home > Agenda > stiri > Printul Harry a sarbatorit Invierea lui Iisus in Romania

Printul Harry a sarbatorit Invierea lui Iisus in Romania

Printul Harry, fiul mai mic al printului Charles, a decis sa sarbatoareasca Invierea lui Iisus in Romania. Acesta a venit pentru prima oara in tara noastra, cu o cursa low cost, insotit de prieteni si doi bodyguarzi.

Printul  Harry a sosit vineri cu o cursa low cost, la Targu Mures, insotit de cativa prieteni si de doua garzi de corp. Imbracat lejer, cu o geaca maro si purtand o sapca pe cap, cel mai rebel reprezentant al coroanei britanice aproape ca ar fi trecut neobservat dacă la coborarea din avion nu ar fi fost condus spre salonul VIP. Prinţul Harry, care se afla in prima sa vizita in Romania, este gazduit de familia contelui Kalnoky, la conacul acestuia din satul Micloşoara, judetul Covasna, care a fost vizitat de mai multe ori si de printul Charles.

Conacul a fost construit în secolul al XVI-lea in stil renascentist si a fost renovat de descendentii familiei Kalnoky. Conacul este inconjurat de o gradină englezeasca, iar fatada dinspre lac, bastionul si balconul inchis pastrează stilul Renasterii. Conacul este deschis si in regim de pensiune, fiind vizitat de numerosi turisti, in special englezi.
Prinţul Harry, in varsta de 27 de ani, este fiul Printului Charles si al Printesei Diana si este al treilea pe lista succesorilor la tronul Marii Britanii.

Articole asemanatoare
prințul harry
Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
COVID-19
Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19

Comenteaza acest articol

Printul Harry a sarbatorit Invierea lui Iisus in Romania

by   1 min
0