Tabu
Image default
Concurs

Propune una dintre cele 125 de femei pentru schimbare!

Sunt in jurul nostru din ce in ce mai multe femei care fac lucruri extraordinare, schimband in bine viata lor si a celor din jur. Sunt femei obisnuite, care prin puterea nemasurata a feminitatii, au reusit sa aduca bucurie acolo unde nu mai era speranta, care au avut curajul de a da viata unei idei inovatoare, care respecta viata si frumusetea in toate formele ei si isi fac din asta un mod de a fi.

Avon Romania lanseaza campania “125 de Femei pentru schimbare” campanie ce va aduce in lumina reflectoarelor povesti frumoase de viata ale unor femei obisnuite, care merita aplauze pentru schimbarea in bine pe care au adus-o vietii lor si a celor din jur. Si asta pentru ca de 125 de ani Avon schimba in bine viata femeilor, primind in schimb aprecierea acestora. Cu aceasta campanie, Avon ofera aprecierea sa tuturor femeilor care sustin frumusetea, respectul si valoarea, cu credinta, modestie si integritate.

Pentru ca merita sa fie cunoscute, va invitam sa impartasiti tuturor povesti de viata ale unor femei obisnuite, care schimba in liniste lumea in care traim, sustinand frumusetea, respectul si valoarea, cu credinta, modestie si integritate. Propune si tu acum pe www.avon125.ro un nume, o poveste!

Avon sarbatoreste 125 de femei pentru schimbare!

Campania se va desfasura in perioada 28 Martie – 15 August 2011, si se va incheia cu gala de premiere in Septembrie 2011.

www.avon125.ro
www.facebook.com/AvonSpace
www.avoncosmetics.ro
www.avonconnects.com.ro
www.avonspaceblog.ro

ARTICOLE SIMILARE

Jurnal de călătorie, Doina- Cracovia!

realitatea

Å¢inută de club, Eliza!

realitatea

Câștigă o cameră web HD de la Logitech- INCHEIAT

realitatea

CONCURS: Fii fotograful de vacanță Tabu.ro- ÎNCHEIAT

realitatea

Castiga unul din cele 3 abonamente full pentru o luna de zile la LadyFIT Gym!

Jurnal de călătorie, Nicoleta – Tunisia

realitatea

Scrie un comentariu