Home > Agenda > stiri > Regele Mihai langa Regina Angliei (FOTO)

Regele Mihai langa Regina Angliei (FOTO)

Regina Angliei a invitat monarhi din 26 de state la  ceremoniile Jubileului de Diamant.

Unul dintre invitaţii prezenţi la castelul WindsoresteRegele Mihai,  surprins la fotografia de grup, după prânzul oferit de Elisabeta a II-a, chiar  lângă aceasta. Nimic mai firesc, dacă ne gândim că regele Mihai este văr şi cu  regina Elisabeta a II-a şi cu prinţul consort Phillip.

Reprezentatnta  monarhiei briatnice şi-a primit oaspeţii alături de soţul ei, prinţul Philip.  Bucătarii le-au pregătit invitaţilor un meniu cu preparate tipic englezeşti, în  care locul de cinste a fost ocupat de miel Windsor cu legume. La desert,  suveranii s-au delectat cu căpşuni şi budincă de vanilie.

În seara trecuta, la Palatul Buckingham, Principele de  Wales şi Ducesa de Cornwall au găzduit un dineu oficial în cinstea suveranilor  lumii prezenţi la Londra. Regele Mihai a participat la dineu însoţit de  Principesa Margareta.

Nici unul dintre participanţii la ceremonii nu are  o vechime mai mare decât Regele României în evenimentele oficiale găzduite de  Marea Britanie în secolul al XX-lea. Majestatea Sa a fost prezent la încoronarea  Regelui George al VI-lea, la Catedrala Westminster, în anul 1937, în calitate de  Principe Moştenitor şi reprezentant al Regatului României.


Loading...

Comenteaza acest articol

Regele Mihai langa Regina Angliei (FOTO)

by   1 min
0