Tabu
FASHION

Reguli fashion, bune de încălcat

Cu toate că în ultimii ani moda a devenit tot mai libertină și practic cu cât încalci regulile cu atât ești mai trendy, femeile tot nu se pot debarasa de ideile preconcepute.

De aceea ce trebuie să înțelegem este că multe din regulile care se aplicau acum zeci de ani, nu mai sunt valabile astăzi.

Iată o listă de reguli pe care aveți tot dreptul și plăcerea să le încălcați:

-Pantofii și geanta trebuie să se asoreteze mereu

Pantofii și geanta trebuie să se completeze cu hainele și nu între ele. Fiecare item dintr-un outfit trebuie să sugereze ceva și să vină în completarea altui item. Plus că asortarea pantofilor cu geanta dă o notă monotonă și forțată. Nu are sens să vă limitați la o culoare, când puteți să dați viață unui outfit cu mai multe culori.

-Negru nu se asortează cu maro sau albastru
Contează întradevăr și în ce fel le asortăm, dar n-ar trebui să fie prea greu având în vedere că toate cele trei culori sunt neutre. Asta înseamnă că merg cu orice culoare, inclusiv una cu cealaltă.

-Dacă ești roșcată nu poți purta roșu

Cum ar fi să știi că din cauza culorii părului ai interdicție la o culoare toată viața?! Întradevăr contează mult nuanța de roșu pe care o alegi, dar asta nu trebuie să te descurajeze. Aici contează foarte mult și culoarea pieli și nuanța părului. Cel mai bine ar fi să încercați mai multe nuanțe de roțu și să vă dați seama care vi se potrivește mai bine.

-Ciorapii nu se potrivesc cu sandalele

După cum știți deja sezonul ăsta se poartă pantofii cu botul decupat și sandalele. Așa că avem undă verde direct de pe podiumuri. Trebuie doar să aveți grijă să ascundeți sub degetele de la picioare, cusătura de la ciorapi. În rest purtați sandalele colorate la ciorapi de altă culoare.

-Vara nu se poartă piele sau imitație de piele

O regulă destul de absurdă având în vedere că cele mai de calitate genți sau pantofi sunt de piele. Nu mai vorbim despre colanții și gecile din imitație de piele care sunt un must-have anbul acesta. Doar să nu vă fie prea cald, în rest go for it!

-Nu merg mai multe accesorii deodată
De mici ni se spunea că aurul nu merge cu argintul sau dacă ai deja un accesoriu cu pietre nu mai poți purta încă unul. Astăzi este exact invers. Cu cât mai multe lanțuri, medalioane sau brățări diferite cu atât mai bine. Contează foarte mult în schimb hainele la care le asortați ca să nu pară prea încărcat. Dacă vreți să puneți accent pe accesoriu, alegeți un outfit simplu – blugi cu t-shirt sunt o alegere perfectă.

Distrați-vă și încălcați toate regulile, doar de asta sunt făcute!

ARTICOLE SIMILARE

Adriana Lima a pozat in sutien cu diamante de 2 milioane de dolari

realitatea

Obraji sculptaţi cu măiestrie

realitatea

Style crush: Olivia Palermo

Poșete by Mischa Barton

realitatea

Raymond Weil Shine ar putea fi cadoul tău de Crăciun

realitatea

Choker: accesoriul momentului

realitatea

Scrie un comentariu