Home > concurs > Romina Agapi, 24 de ani, va face dus miine in mijlocul Bucurestiului

Romina Agapi, 24 de ani, va face dus miine in mijlocul Bucurestiului

Cel mai tare concurs al verii “cite priviri ai vrea sa atraga pielea ta” si-a ales marea protagonista: Romina Agapi, 24 de ani, Masteranda in Dreptul Afacerilor.

Ea se va afla maine intr-o cabina de dus, suspendata deasupra Pietii Universitatii, intr-o demonstratie a curajului si increderii in sine, dar si un indemn la ingrijire.

“Sper ca maine sa vina cit mai multa lume in Piata Universitatii. Nu mi-e frica de inaltime, am incredere in mine si stiu ca o sa ma distrez cel putin la fel de mult ca astazi, cind am mers la aeroport. Si daca prin gestul meu si prin acest concurs, le reamintim tuturor femeilor ca este esential sa se ingrijeasca, sunt si mai bucuroasa. N-am fost niciodata in Spania si abia astept sa vad Barcelona,” a declarat castigatoarea.

Astazi in finala care s-a desfasurat in fata ascultatorilor Radio Zu, Dove si Tabu– initiatorii concursului – au supus trei concurente la incercari ale curajului.

Mai intii au trebuit sa se schimbe in taxi din hainele lor in halate de baie, slapi sis a-si puna cite un prosop in cap, ca si cum tocmai au iesit de la dus. In aceasta costumatie fiecare dintre ele a avut de trecut o proba: sa mearga la aeroport si sa ceara check in la prima cursa din orar,  sa bea o cafea la una din cafenele din Dorobanti sau sa intre in direct intr-o emisiune matinala de televiziune si sa se fotografieze cu prezentatorii.

Probele au fost trase la sorti, Romina Agapi a fost cea care si-a indeplint sarcina cel mai repede: a mers la Aeroportul Otopeni si a obtinut chiar acordul sa se imbarce in acea tinuta, pentru ca “ iubitul se afla in avion, iar ea nu s-a trezit la timp”.

Romina se afla acum la citiva pasi de marele premiu: un pictorial in revista Tabu si o excursie de 5 stele la un spa de lux din Barcelona, oferita de Dove.

Miine, de la ora 9 dimineata, in Piata Universitatii, Romina Agapi va face dovada curajului ei in cel mai provocator concurs al verii “cite priviri ai vrea sa atraga pielea ta?”, initiat de Dove si Tabu.

VEZI PROBA ROMINEI!
VEZI PROBA MAREI!
VEZI PROBA ALEXANDREI!

Articole asemanatoare
Concurs Dove și Tabu: Proba Rominei
Concurs Dove și Tabu: Proba Alexandrei
Concurs Dove și Tabu: Proba Marei

Comenteaza acest articol

Romina Agapi, 24 de ani, va face dus miine in mijlocul Bucurestiului

by realitatea   1 min
0