Home > beauty > Rutina de dimineață în 15 minute

Rutina de dimineață în 15 minute

1. Primul pas este un duș rapid și extrem de revigorant. Alternează jeturile de apă fierbinte și apă rece, nu mai mult de 3 minute. Încearcă un gel de duș foarte hidratant și cu textura bogată, astfel sari etapa aplicării cremei de corp. Nu e nicio tragedie dacă o aplici doar seara. Îți recomand gelul de la Biotherm, Ritual de lait, miroase a citrice, este foarte fresh și îți lasă pielea moale și hidratată.

   2. Chiar dacă te-ai spălat pe față, demachiază tenul cu Soluția micelară H2O de la Bioderma – foarte delicată, curăță în profunzime și se găsește în farmacia SensiBlu.

   3. Aplică rapid crema de față, ai grijă să fie hrănitoare și hidratantă pentru că în sezonul rece tenul este expus la temperaturi scăzute și vânt, și nu vrei să se usuce. Mișcările trebuie să fie circulare și ferme și să dureze în jur de 3 minute, astfel ingredientele pătrund mai bine în piele, iar masajul energic ajută la menținerea fermității pielii. Crema de față O2D Biotic, exclusiv în Sephora, folosește structura iaurtului combinând fermenți și complexe prebiotice, nutrienți naturali cu vitamine, calciu și proteine pentru a oferi beneficii pielii.

   4. Crema pentru conturul ochilor poți să o aplici în timp ce se face cafeaua, pentru că, așa cum bine știi, o iei din frigider. Ah, nu știai? Ei bine, dacă păstrezi crema pentru conturul ochilor în frigider și o aplici rece, cearcănele și pungile de sub ochi se diminuează și nu vei mai fi nevoită să folosești anitcearcăn. Operațiunea asta nu poate să dureze mai mult de 30 de secunde. Crema pentru ochi din gama UNA de la Ivatherm, conține celule stem vegetale care ajută la stimularea înnoirii pielii și se găsește în farmacia SensiBlu.

   5. Lasă crema să pătrundă în piele cam 3 minute măcar și abia apoi aplică fondul de ten. Îți dau un pont pe care l-am primit de la Terry von Gunzburg, creatoarea brandului By Terry. Folosește fond de ten fluid și amestecă-l cu o picătură din crema ta hidratantă, și aplică-l prin mișcări de tapotare. Schimbă nuanța pe care o foloseai în vară pentru că, odată cu venirea toamnei, tenul revine la culoarea sa obișnuită.

   6. Secretul unor gene perfecte stă în periuța de la mascara și în nuanța aleasă. Majoritatea femeilor preferă negru intens, dar îți recomand să încerci și nuanțe de maro inspirate de culorile toamnei. Mascara maro are meritul de a îndulci privirea și de a pune în evidență carnația și culoarea ochilor.

   7. Cel mai indicat pentru machiajul rapid al buzelor este gloss-ul; nu ai nevoie de o mare precizie în aplicare și te sfătuiesc să folosești o nuanță delicată, apropiată de culoarea naturală a buzelor. Vibrant Curve Effect de la Max Factor, în Douglas, pune în evidență curbele senzuale ale buzelor.

   8. Dacă părul tău are o zi proastă, nu este cazul să-l lași să te influențeze. Răsucește-l într-un coc, prinde-l neglijent studiat într-o agrafă sau în clasica „pony tail”. Sezonul acesta sunt în mare vogă accesoriile de păr prin urmare, bentițe, eșarfe sau flori, toate sunt ușor de prins în păr și rezolvă orice problemă de estetică capilară.

   9. Nu uita să pulverizezi parfumul preferat după ureche și în zonele de puls, mai exact, încheietura mâinilor, pe gât, decolteu și în spatele genunchilor iar lucrul acesta îl poți face și în lift sau pe drum spre birou.

 

 


1 Response

  1. Vali

    Eu am un ten mixt si folosesc in fiecare dimineata sapunul pentru fata Coal Face, curata foarte bine tenul. Dupa ce imi curat tenul cu sapunul de fata aplic o crema hidtratanta si apoi incep sa ma machez…

Comenteaza acest articol

Rutina de dimineață în 15 minute

by realitatea   2 min
1