Home > Lifestyle > Stiri > Scurtă incursiune în viața amoroasă a lui Paris Hilton

Scurtă incursiune în viața amoroasă a lui Paris Hilton

Paris Hilton s-a despărțit iar. Parcă nici nu mai contează de cine, având în vedere cât de repede se sting relațiile lui Paris. Pentru că Doug Reinhart, a fost bifat și el în carnețelul negru al vedetei, ne-am gândit să facem o retrospectivă a relațiilor lui Paris:

 -2004 – după ce s-au cunoscut în decembrie 2003, Hilton și Nick Carter se despărțeau. Ani mai târziu, cântărețul a declarat că motivul separării a fost faptul că o înșela pe Paris cu Ashlee Simpson.

Rick Salmon ne arăta o nouă față a lui Paris, în filmul "o noapte în Paris". Printr-o coincidență teribilă, sex-tape-ul a fost lansat cu câteva săptămâni înainte de debutul reality-show-ului lui Paris.

2005
– După cinci luni de relație cu moștenitorul grec, Paris Latsis, este anunțată logodna dintre cei doi Paris. "Sunt fericiți și entuziasmați", anunța reprezentantul cu câteva săptămâni înainte de despărțire.

2006
– Paris și un alt moștenitor grec, Stavros Niarchos, se despart și se împacă o perioadă de timp. Chiar și în 2008 se mai zvonea o împăcare între cei doi.

2007
– Star-ul din "Neveste disperate", Josh Henderson este fotografiat, de câteva ori, în compania spumoasei Paris.

– Hilton și Criss Angel sunt zăriți în ipostaze intime prin cluburi. Paris Hilton a fost bifată pe lista de "victime" ale magicianului, printre care se numără Cameron Diaz, Lindsay Lohan și Britney Spears.

– Paris încheie anul cu un foc mic de paie alături de necunoscutul Alex Vaggo.

2008
– Paris devine serioasă alături de Benji Madden. După două luni de relație, Paris declara că nu a mai fost atât de fericită niciodată. În noiembrie însă, fericirea lui Paris ia sfârșit.

2009 – În aprilie, Hilton mărturisea despre Reinhart, "va fi soțul meu". Despărțirea a vut loc de curând,  la începutul lunii iunie.
           -Zilele trecute Paris și faimosul fotbalist, Ronaldo, au fost fotografiați într-un club împreună, în ipostaze aproape erotice.

 Ne întrebăm oare cât de lung e caruselul dragostei lui Paris și câți moștenitori mai sunt pe pământul ăsta? Probabil că vom afla…


Comenteaza acest articol

Scurtă incursiune în viața amoroasă a lui Paris Hilton

by realitatea   1 min
0