Tabu
Image default
lifestyle

SERBAN HUIDU a scapat de INCHISOARE

Serban Huidu a fost condamnat astazi la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu SUSPENDARE de Judecatoria Brasov. El a fost trimis in judecata dupa ce a comis un accident de circulatie soldat cu trei morti.

In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov. Pe 16 octombrie 2011, ei se indreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus, intr-o zona in care sunt curbe, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit autoturismul Dacia in care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in vârsta de 2 si 4 ani si cu bona acestora.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului masina condusa de Serban Huidu rula cu 87 de kilometri la ora, in conditiile in care limita de viteza era de 50 de kilometri la ora, si a intrat total pe contrasens.

Rudele victimelor, care ii cer daune de 800.000 de euro, nu sunt deloc multumite de pedeapsa, declarand pentru Antena 3, ca vor sa-l vada pe Serban Huidu la inchisoare.

ARTICOLE SIMILARE

58% dintre români au folosit IM pentru a spune “Te iubesc” pentru prima dată!

realitatea

România la Festivalul de Film de la Berlin

realitatea

Cum scăpăm de tatuaje

realitatea

TRASEUL nuntii EBA (foto). Nu aveti voie sa aruncati cu crini in mireasa!

Revenit în radio, Şerban Huidu NU SE DEZMINTE: “E o BALENĂ EŞUATĂ”

După DEMISIE urmează relaxare pentru Daniela Crudu

realitatea

Scrie un comentariu