Tabu
Image default
lifestyle

SIMONA BALANESCU – tragedie: inima copilului ei nu mai bate!

Simona Balanescu si iubitul ei Rares Dragomir asteptau un copil si se pregateau de nunta cand au aflat o veste ingrozitoare. Prezentatoarea TV a aflat in urma cu doua zile ca inima bebelusului sau de 12 saptamani a incetat sa mai bata, iar sarcina s-a oprit din evolutie.

“Vestea că inima copilului nostru nu mai bătea de două zile, ne-a lovit în plin şi pe mine şi pe Simona. Ne iubim atât de mult şi fericirea noastră era completă, dar la aflarea verdictului dat de medici, am rămas cu inima frântă. Nu am dorit niciodată să îmi expun viaţa privată, mai ales având în vedere că emisiunile sunt axate acum pe subiecte de gen trauma, tocmai de aceea voi fi destul de sărac în declaraţii. Decizia noastră în urmă acestui incident care ne-a sfâşiat este să mergem înainte cu planurile de nuntă. Vom avea cununia civilă sâmbătă, 20 octombrie 2012. Dragostea noastră este acum şi mai mare, vrem să fim împreună în adevăratul sens al cuvântului şi în faţa legii. Nu am renunţat la ideea de a avea un copil şi vom mai încerca”, a declarat Rareş Dragomir pentru replicavedetelor.ro.

Simona a fost nevoita sa-i explice si baiatului ei, Marc, dintr-o casatorie anterioara, situatia prin care trece: “I-am spus lui Marc că inima frăţiorului sau nu mai bate şi că acesta, având probleme de sănătate, nu va mai veni pe lume, aşa cum ne doream. În acelaşi timp, i-am mai spus că mami va aduce pe lume în viitor un alt copilaş sănătos cu care el se va putea juca”.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce refuză să meargă pe jos

realitatea

Daniel Radliffe, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

realitatea

Richard Sorger sau aripi de vedete

realitatea

COVER STORY: Vlad Ardeleanu (IpoteciDirect): “Ma simt raspunzator-

realitatea

Americanii pregătesc un reality show cu prostituate și amante de vedete

realitatea

Ghici cine le zâmbește paparazzi-lor

realitatea

Scrie un comentariu