Home > Lifestyle > Stiri > Simona Gherghe a vrut s-o cantareasca pe cea mai slaba femeie din lume. Vezi cum a reacționat!

Simona Gherghe a vrut s-o cantareasca pe cea mai slaba femeie din lume. Vezi cum a reacționat!

Valeria Levitin, cea mai slaba femeie de pe planeta, a fost invitata in emisiunea moderata de Simona Gherghe, unde a vorbit de suferinta sa si de problemele care au facut-o sa ajunga la 25 de kilograme.

Luni seara in emisiunea “Acces Direct”, invitata Simonei Gherghe a fost Valeria Levitin, cea mai slaba femeie din lume, supranumita “Mumia” de presa internationala. Rusoaica are 25 de kilograme si o inaltime de 1,72 metri si a ajuns sa fie extrem de slaba dupa ce tinut niste cure drastice de slabire .

Acum in varsta de 39 de ani, Valeria era in adolescenta o fata normala, care a castigat chiar si titlul de Miss Chicago. Si-a dorit tot mai mult sa aiba un corp de invidiat, dar a ajuns sa sufere de anorexie. De aproape 20 de ani se lupta cu aceasta boala.

Spre finalul emisiunii, prezentatoarea a vrut sa faca un experiment. A adus in platou un cantar si un sac de cartofi. Intai a cantarit sacul, apoi a vrut s-o urce pe cantar si pe Valeria.

Invitata a refuzat cu vehementa sa ia parte la experimentul ce i s-a pregatit , replica ei fiind una destul de taioasa: “Simona, nu mi-e frica de cantar, dar  nu ma voi urca pe el. Nu sunt o maimuta, ti-am spus greutatea mea, daca ma crezi e bine, daca nu, nu”.

Articole asemanatoare
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
Uite cât de URÂT PICTEAZĂ Simona Gherghe!
A recunoscut! Simona Gherghe si-a facut o operatie estetica in weekend
Simona Gherghe, ÎNLOCUITĂ de Dan Capatos la “Acces direct”!

Comenteaza acest articol

Simona Gherghe a vrut s-o cantareasca pe cea mai slaba femeie din lume. Vezi cum a reacționat!

by   1 min
0