Home > Agenda > stiri > Catherine Zeta-Jones a plâns din cauza paparazzilor

Catherine Zeta-Jones a plâns din cauza paparazzilor

Catherine Zeta Jones a făcut o cădere nervoasă din cauza paparazzilor. Åži este ușor de înțeles de ce, având în vedere starea precară a sănătății soțului ei, Michael Douglas. Iar de data aceasta, fotografii chiar ar fi putut da dovadă de înțelegere și să o lase pe Catherine să își vadă de treaba ei.

Totul s-a întâmplat pe un aeroport din New York. Catherine a fost forțată să-și întrerupă vizita în Å¢ara Galilor, acolo unde își vizita rudele pentru că Michael se simțea foarte rău. Așa că Zeta s-a îmbarcat de urgență într-un avion și a zburat înapoi în America. Ajunsă pe aeroport, actrița a fost nevoită să treacă de un adevărat scut de paparazzi care îi făceau poze în continuu.

Martorii prezenți la incident spun că Zeta încerca din răsputeri să își păstreze calmul și prestanța, dar că de la un moment dat a părut disperată și că a început să strige: "Ajunge! Ajunge! Ajunge! Plecați de aici! Plecați! Plecați! M-am săturat de treaba asta!" după care s-a întors cu spatele la fotografi pentru a-și ascunde lacrimile. Asistenta ei a încercat să o ferească în acel moment de blitzurile insistente, dar nu a reușit. Gestul paparazzilor a fost imediat comentat, toată lumea spunând că este strigător la cer că ei au supus-o pe Catherine la un asemenea stres într-un moment din viața ei în care ea trece prin clipe extrem de dificile. Aprobăm.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Catherine Zeta-Jones a plâns din cauza paparazzilor

by realitatea   1 min
0