Tabu
Image default
lifestyle

SOLO ONLINE

A trecut deja ceva timp de când sunt iarăși single. Åži asta înseamnă printre altele: lipsa unor rutine plăcute/neplăcute, dor, mai mult timp pentru mine, ceva aventuri, mai multă concentrare pe proiectele carieristice și bineînțeles de la un punct încolo o vânătoare după senzații romantice. În jur prietenii heterosexuali la pas cu cei homosexuali se căsătoresc, fac copii, continuă să fie independenți și să se îndrăgostească. Unii știu deja exact ce vor, alții obțin exact ceea ce vor, dar majoritatea încă mai caută. Ce anume? Nimeni nu mai știe exact, dar cui îi mai este frică de singurătate? Până și Robinson Crusoe și Mogwli și-au găsit prieteni în mijlocul naturii lipsite de alte vietăți umane.

***
Pentru că astăzi nu trăim pe o insulă pustie, soluția la solitudine are mai multe variante. Nu se exclude clasica natură, ba e chiar indicat să se profite cât mai mult de pe urma energiei ei. Agențiile matrimoniale și anunțurile din ziare sau cuplatul între prieteni activează în continuare. Cel mai adesea însă, singurătea ne face să ne conectăm la Internet. Vorbești pe messenger cu prietenii, deci nu-i mai suni. Le vezi pozele și gândurile pe facebook, deci nu te mai frustrezi dacă n-ajungi la toate cele 7 distracții ale săptămânii. Åži pe lângă asta poți să cunoști foarte ușor oameni noi. Recunosc: n-am încă profil de facebook. Am rămas în cotinuare la myspace, evitând complet hi5-ul și am descoperit gayromeo-ul. Pe myspace sunt ușor de găsit, iar pe gayromeo am hotărat să postez o poză în care nu mă văd exact. Pentru că lucrurile se întâmplă aici destul de direct, e bine să păstrezi o doză de mister. Flirtul e unul dintre jocurile mele preferate, așa că îl joc și atunci când rămân singur cu laptopul meu.

***
Pe gayromeo regulile sunt simple. Stabilești de la început ce cauți/un status: “Nimic – mă las surprins”, “Date”, “Chat”, “Sex”, “Relație”, dar poți rămâne și aici pur și simplu invizibil. Cauți ce-ți place și încerci să relaționezi. Uneori lucrurile funcționează, alteori nu. Nu se poate ajunge prea departe cu comunicarea, dar se poate lua un puls al lumii în care te învârți. E ca și cum ai intra la hypermarket și-ai avea totul împărțit pe raioane. Există fructele și legumele, există dulciurile, există produsele de grădinarit, aparatele tehnice și existe hypermarketuri care dețin mai puține raioane ca altele. De exemplu nu toate au și un stand cu cd-uri, adică muzică. Dup-aia trebuie să știi dacă ai intrat doar ca să privești sau vrei să-ți și iei ceva. Åži trebuie să știi, bineințeles, ce-ți poți permite. Recunosc a trebuit să documentez acest text, așa că am umblat mai mult pe gayromeo zilele astea sau poate pentru că am umblat prea mult online, scriu textul asta? Nu mai știu exact, dar mi-ar plăcea să vă prezint noile mele cunoștințe.

***
Sports_guy e un tip frumușel care-și schimba la 2 zile pozele și nickname-ul. Are ca titlu de profil: “Do you have what it takes?” și când apare ca Summerain (unul dintre celelalte nickname-uri): “ceva ușor de vară!”. Nu am intrat niciodată cu el în vorbă. E colegul de la tenis al unei prietene și pare prea desprins din “Beverly Hills 90210”. Îmi place mult de unicornu, care are o simplă poză și un simplu status: „o să aflii mai multe la timpul potrivit!”. Nu-l cunosc în realitate și deși insist pe lângă el, nu prea e niciodată timpul potrivit. Pe poză e ras la zero, pe un balcon, într-o simplă pereche de jeanși și teniși. E surprins în timp ce se mișcă, pare vivace. Pe skater_dater l-am cunoscut mai întâi în realitate. Ne-am pupat o noapte întreagă la o petrecere. Ne aveam reciproc în listele de messenger, dar ne-am găsit și pe gayromeo. Åži asta ne-a surprins un pic, dar continuăm să flirtam și acum.

***
Aș putea să generalizez, să zic că majoritatea user-ilor caută sex, că oricum bărbații români sunt nasoi, iar cele 10 procente gay nu ridică rangul, că mulți n-au poză și că mint în legătură cu datele personale, dar n-am să fac asta. Mie îmi place să vorbesc cu oameni necunoscuți pe Internet. Rareori se înfiripă ceva, dar poveștile mă fascinează întotdeauna și nu mă lasă niciodată singur.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine a luat cina la palatul Kensigton

realitatea

Miles Aldridge – de la Vogue la calendarul Lavazza 2010

realitatea

La Zen Sushi se mănâncă sushi de pe femei dezbrăcate

realitatea

Leonardo DiCaprio are o iubită româncă – FOTO

realitatea

Nicio știre cu Megan Fox timp de 24 de ore

realitatea

DONNA SUMMER a murit! Endless Summer…

Scrie un comentariu