Home > Agenda > stiri > Iat-o pe sotia lui DANIEL BUZDUGAN! Cea mai simpla si mai frumoasa relatie!

Iat-o pe sotia lui DANIEL BUZDUGAN! Cea mai simpla si mai frumoasa relatie!

Daniel Buzdugan este un tip extrem de atent si sensibil, fiind casatorit cu actuala sotie, Monica, de aproape 10 ani. Cei doi s-au cunoscut la Iasi, in urma cu 20 de ani, pe vremea cand Buzdugan lucra la un post local de radio, iar pasul cel mare l-au facut dupa exact 10 ani, cand Daniel a cerut-o in casatorie pe Monica in Gradina Botanica din Iasi, chiar de ziua lui, pe 23 septembrie 2003.

Cat despre faptul ca relatia lor a fost pastrata mereu cat mai discret, familia Buzdugan a decis de comun acord sa nu amestece lucrurile. Monica este medic stomatolog si nu a vrut sa profite in niciun fel de notorietatea sotului, dorind sa-si faca un nume in acest domeniu doar prin profesionalismul sau. Cei doi au doi copii, care de asemenea sunt protejati de privirile indiscrete ale presei.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe Daniel si Monica plimbandu-se pe strada. Niste imagini ce pot parea la prima vedere banale, daca in privirile celor doi nu s-ar citi o pasiune si o fericire care dainuie si dupa atatia ani de stat impreuna. Daniel ii explica sotiei ceva haios si o saruta strengareste pe Monica, apoi merg pe strada tinandu-se de mana, de parca toata lumea e a lor. O imagine rara pentru o lume a showbiz-ului macinata in ultima perioada, din ce in ce mai mult, de scandaluri conjugale finalizate cu despartiri mai mult sau mai putin televizate.


Comenteaza acest articol

Iat-o pe sotia lui DANIEL BUZDUGAN! Cea mai simpla si mai frumoasa relatie!

by realitatea   1 min
0