Tabu
Image default
lifestyle

Special pentru Tabu.ro, Cătalin Botezatu despre chiloții push-up

 Tabu.ro:  Recent te-ai întors din NewYork, mai exact de la Couture Fashion Week. Care sunt noutatile cu care vii de acolo?

Cătălin Botezatu – Prezentarea mea de la Waldorf Astoria a fost foarte apreciată, asta mă face să fiu puțin mândru. Cu o săptămâna înainte de eveniment, majoritatea publicațiilor de acolo au scris despre prezența mea acolo și mai mult decât atât, am avut surpriza să văd pe coperta catalogului de festival, o ținută și machiaj semnate Cătălin Botezatu. Acest lucru mi-a dat încredere și m-a făcut să mă simt important. Å¢inutele mele au impresionat! Am primit chiar o propunere ce colaborare cu Fashion Institute of Tehnology, mai exact expunerea creațiilor mele în diverse expoziții și chiar voi preda timp de trei luni la New York, celor prezenți la aceste cursuri.

Tabu.ro: Cum arată femeia anului 2009 în viziunea lui Cătălin Botezatu?

Cătălin Botezatu:  Femeia anului 2009 în viziunea mea este neschimbată! Femeia pentru care eu creez este o femeie independentă indiferent de anul în care suntem, femeia lipsită de prejudecați și femeia ce emană foarte multă sensibilitate, provocatoare prin atitudinea si îmbrăcamintea pe care o abordează, femeia îndrăzneață din punct de vedere al culorilor, al tăieturilor, femeia care știe să-și scoată în evidență formele fără să fie vulgară.

Tabu.ro: Ce ne poți spune despre noua ta colecție de lenjerie intimă cu push-up destinată bărbaților?

Cătălin Botezatu:  Da, pot spune că este o colecție relativ nouă, destinată bărbaților. Cred că era momentul să apară așa ceva și într-o notă hazlie ca să-i pot spune, așa cum femeile ne păcalesc cu push-upurile și dau senzații ușor false, de ce să nu facem și noi același lucru.

Tabu.ro: Câteva cuvinte pentru cititoarele Tabu…
Cătălin Botezatu: Tabu pentru mine este o revistă care merită citită! O revistă interesantă din toate punctele de vedere, în care te regăsești și ca femeie și ca bărbat. Cititoarele Tabu consider ca aparțin unui eșantion de femei, femei cu foarte multă circomvoluțiune, care întodeauna stiu ce vor de la viață.

ARTICOLE SIMILARE

Iubește-ți propriul corp!

realitatea

Ibida – cetatea de sub sat

realitatea

Salma Hayek, nuntă fastuoasă la Veneția

realitatea

Hillary Swank a fost operată de o tumoră benignă

realitatea

This is It, încasări de 15 milioane de euro

realitatea

Drew Barrymore nu suportă sexul la telefon

realitatea

Scrie un comentariu