Tabu
lifestyle

MIRCEA N. STOIAN – “mos libidinos si prost”; il inlocuieste OANA ZAVORANU?

Mircea N. Stoian a anunțat recent că a părăsit emisiunea lui  Capatos, ”Un show Păcătos”, iar acum, actorul a simțit nevoia să explice, pentru  cei care nu au înțeles ce s-a întâmplat de fapt, de ce a fost ”un moș libidinos și prost”. Totul – sustine prezentatorul – a fost un rol, care însă i-a pus o amprentă grea lui Stoian.

”Legat de plecarea mea de la emisiunea ”Un show pacatos”, ar trebui sa fac o  precizare care se impune. Imaginea construita fara voia mea, dar cu acordul meu  tacit, care vad ca prinde acum este aceeea de mos libidinos si prost. PUTINI AU  INTELES, SI MA REFER AICI LA CEI INTELIGENTI, ca am jucat un rol, poate cel mai  lung si mai dificil din viata mea. Am fost libidinos pentru ca asa cerea  personajul. In emisiunile in care am fost normal si am vorbit putin sau am  renunat la mitocanie audienta a scazut dramatic. La OTV eram considerat un caine  care musca rau, la Capatos am ajuns o leguma de televiziune. Este principalul  motiv pentru care am dat dracului si bani si tot. Sa vedem cine va mai intra in  acesta capcana mediatica, pa bani putini si in conditiile infernale pe care  le-am suportat eu. LA UN SHOW PACATOS SAU CUM SE VA CHEMA IN VIITOR NU REVIN  NICI MACAR IN CALITATE DE INVITAT, indiferent cati bani vor fi pusi la bataie.  La alte televiziuni sau la alte emisiuni, inclusiv la Antene, da. La Capatos,  nu. Definitiv. Sa faca audienta cu invitatii lui eu nu mai am ce cauta acolo”, a  scris Mircea N. Stoian pe Facebook.

Zvonurile o dau pe OANA ZAVORANU drept inlocuitoare a lui Stoian la “Un Show Pacatos”, insa, tinand cont de temperamentul ei coleric, nu se stie cat va rezista ea pe canapeaua lui Stoian!

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan se dă la Leonardo DiCaprio

realitatea

Când dragostea ia sfârșit

realitatea

Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!

Depeche Mode amână concertul de la București

realitatea

Smiley are o noua iubita?

Molecule F celebrează primăvara printr-o serie de concursuri

realitatea

Scrie un comentariu