Home > Lifestyle > Tainele morţii secretarei lui Elan Schwartzenberg!

Tainele morţii secretarei lui Elan Schwartzenberg!

Dana Florentina Dragnea a murit spânzurată de tocul uşii. Crimnaliştii spun că e o sinucidere, dar aşteaptă ultimele rezultate de la medicii legişti. Fosta soţie a lui Elan, Mihaela Rădulescu, pune gestul pe seama depresiei.

Ancheta în cazul morţii suspecte a Danei Florentina Dragnea, fosta secretară a afaceristului Elan Schwartzenberg, se îndreptă cu paşi repezi spre o concluzie finală: tânăra de 29 de ani s-a sinucis pe 25 august. Criminaliştii bucureşteni şi medicii legişti chestionaţi de “Evenimentul zilei” spun că tânăra s-a spânzurat, dar circumstanţele morţii sale nu au fost clar determinate. Poliţia Capitalei aşteaptă ultimele analize de la medicii legişti pentru a trimite dosarul la procurori.

Şi cei apropiaţi, şi anchetatorii, spun că Dana suferise o depresie şi că ar mai fi avut tentative de suicid. Unii o pun pe seama unei sarcini pierdute în urmă cu doi ani. Alţii, pe seama problemelor pe care le întâmpina la serviciu sau din cauză că ar fi aderat la o sectă religioasă. Cert este că tânăra s-a tratat de această boală cu puţin timp înainte de a-şi pune capăt zilelor, chiar în timp ce lucra la una din firmele lui Elan Schwartzenberg.

Pe 26 august, a doua zi după ce tânăra a fost găsită moartă de soţul ei, Adrian Dragnea, poliţist local, Mihaela a scris pe reţeaua de socializare: “O prietena s-a sinucis. Habar n-am de ce vă spun şi vouă… Poate pentru că doare. Cumplit. Poate pentru că nu înţeleg. Poate pentru că avea 29 de ani…. Dumnezeu s-o odihnească în pacea pe care a pierdut-o…”. Şi ea scria despre depresia Danei. “Depresia nu e o glumă. M-a marcat povestea acestei tinere fete…. Am stat şi am privit-o o oră la capelă şi am încercat să înţeleg…..N-am reuşit….”.

Straniu în această poveste tristă este decizia Danei de a-şi încheia socotelile cu viaţa tocmai în luna în care Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a extins cercetările asupra fostului ei şef. Elan Schwartzenberg era un apropiat al lui Codruţ Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar – pe vremea când acesta din urmă era şeful ANAF – dispărut fără urmă de un an şi trei luni. Anchetatorii spun că dispariţia lui este legată de fapte de corupţie şi nu exclud ca Marta să fi fost omorât.


Comenteaza acest articol

Tainele morţii secretarei lui Elan Schwartzenberg!

by realitatea   1 min
0