Home > O tanara cu chipul devastat de ACNEE a ajuns MODEL

O tanara cu chipul devastat de ACNEE a ajuns MODEL

Cum sa scapi de acnee in cateva minute! O tanara cu fata acoperita de cosuri a postat un clip pe YouTube in care arata cum poti sa acoperi zonele cu probleme si sa arati normal. Clipul are pana la ora actuala 7,6 milioane de vizualizari.

Cassandra Bankson (19 ani) si-a luat inima in dinti si a postat pe net un clip in care isi arata tenul afectat grav de acnee. Apoi, aceasta descrie cum a reusit sa-si transforme fata, in doar 10 minute, intr-una impecabila.
Clipul a avut un succes nesperat, iar tanara din California a fost invitata la emisiunea “Good Morning America” pentru a-si spune povestea. Aceasta a explicat cum era sicanata la scoala din cauza cosurilor si cum a invatat sa-si ascunda defectele cu ajutorul anumitor tehnici de machiaj. Si a facut-o atat de bine incat a reusit ulterior sa devina model! “Am filmat acest clip anul trecut, in noiembrie, dar mi-a luat o luna pana sa-l postez. Ma gandeam ca voi starni aceeasi ura ca la scoala. Dar mi-am spus ca daca pot ajuta doar o persoana, o fata sau un baiat care se afla in aceeasi situatie ca mine, merita sa risc”.


Loading...

Comenteaza acest articol

O tanara cu chipul devastat de ACNEE a ajuns MODEL

by   1 min
0