Home > Sex-Relatii > TOP 10 cele mai sexuale tari din lume

TOP 10 cele mai sexuale tari din lume

10. Mexicul nu putea lipsi din această listă. Locuitorii zonei preferă să facă sex în loc de siestă, iar o dovadă a acestui fapt e inițiativa autorităților de a da gratuit elevilor și studenților cam 700.000 de cărți despre sex în fiecare an. În plus, există câteva "județe" în care prostituția este ilegală, dar nu interzisă, iar poliția trece lejer cu vederea abaterile sexuale.

09. Elveția nu e deloc neutră atunci când vine vorba de sex. Dimpotrivă, pe cât e de mică țara asta, pe atât este mai implicată în activități sexuale. Prostituția este relativ legală la elvețieni, fapt pentru care 350.000 de localnici apelează anul la servicii sexuale contra cost. E clar de ce Elveția e vizitată de sute de mii de bărbați-turiști care nu sunt interesați de brânză.

08. Dacă ar fi să ne luăm după specialiști, ar trebui să fim excitați maxim de cum punem piciorul pe pământ spaniol. Asta dacă ne lăsăm influențați de cultura locală care nu degeaba a inventat sintagma de spanish lover de parcă ar fi ceva ieșit din comun. Este! În Spania vom găsi cei mai interesați bărbați din lume în a-și satisface partenerele. Așa se explică de ce vânzările la Viagra sunt atât de mari. Specialiștii locali în ale sexului spun că, deși pot și singuri, bărbați preferă să cumpere pilula bleu pentru a exclude 100% posibilitatea de a nu-și satisface partenerele.

07. Malaiezienii sunt ciudați rău. Pe față se dau mari pudici și se ceartă în sute de dezbateri publice dacă să sau dacă să nu predea educație sexuală în școli. Prin spate sunt cu totul și cu totul altceva. O serie de studii recente arată că malaiezienii sunt poporul cei mai avid de swingăreală. Adică un fel de troc mic: ți-o dau pe nevastă-mea, iar tu mi-o dai pe a ta. Unii dintre ei se și filmează făcând asta, cum ar fi de exemplu fostul ministru al sănătății din Malaiezia.

06. Italia își merită pe deplin locul în acest top. În primul rând pentru că tot poporul e bun la pat, iar în al doilea rând pentru că cei mai mulți italieni pun sexul pe lista activităților obligatorii de a doua zi. În fiecare zi! În plus, un studiu efectuat de curând arată că 32% dintre italienii care au împlinit 60 de ani, fac sex destul de frecvent sau cel puțin ori de câte ori au ocazia.

05. Polonia
poate să se dea oricât vrea ea de conservatoare pentru că adevărul a ieșit în urmă cu mult timp la iveală. În fiecare an, milioane de polonezi se bucură de unul dintre cele mai mari târguri sexuale din lume unde nu ai cum să nu te pui la curent cu ultimele apariții pe piața sexului. Pe lângă asta, Polonia a fost mulți ani țara recordului la gang bang. Adică o femeie face mult șex cu mulți bărbați, dar în puțin timp.

04. China are o groază de motive pentru a se afla printre cele mai sexuale țăti din lume. În ultimii opt ani doar în Beijing s-au deschis peste 5.000 de sexshopuri. Apoi au o expoziție sexuală permanentă, intitulat-o sexpo, iar 70% dintre jucăriile sexuale din lume sunt făcute chiar la poalele Mareului Zid Chinezesc.

03. Comunismul a avut un efect mai mult decât pozitiv în Rusia. Oamenii se plcitiseau datorită cenzurii, așa că singurul lucru pe care puteau să îl facă era sexul Asta atunci când rușii nu beau ca rușii. Åži cum de comunism scapi greu, tradiția s-a păstrat și în zilele noastre. Așa că rușii fac sex la maxim.

02. Brazilia nici nu avea nevoie de vreun motiv ca să fie inclusă printre tările cele mai sexuale. E de ajuns faptul că aici a apărut prima dată slipul tanga și, odataă cu el, obsesia tuturor pentru sex. Acum toate plajele sun pline cu femei și bărbați care arată impecabil și este, practic, imposibil să te gândești la altceva.

01. În Grecia sexul este mai bătrân decât istoria insăși. În antichitate aici toată lumea făcea sex fără restricții, iar scalvii sexuali erau la mai mare prețuire decât un Rolls Royce în ziua de azi. Unalt avantaj e că sexul în natură poate fi făcut oriunde, având în vedere că turiștii și localnicii au la discreție insule și insulițe aproape pustii.


Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai sexuale tari din lume

by realitatea   3 min
0