Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Totul despre Zumping, noua tendință născută în timpul pandemiei

Cine spune că în izolare este nevoie să ne concentrăm asupra esențialului și să facem o „sortare sentimentală”? Dacă ne-am gândi că această pandemie va aduce împreună cuplurile care se luptă să-și salveze relația, această perioadă fără precedent le-ar putea determina să se distanțeze de fapt. Și pentru a pune capăt relației, unii optează pentru Zumping, această tendință de cuplu introdusă recent în timpul carantinei. Dar ce presupune asta?

În timpul crizei sanitare, persoanele aflate într-o relație trebuie să treacă testul suprem care le va permite să știe dacă sunt cu adevărat făcute una pentru cealălaltă. Și în timp ce o parte din cupluri se „regrupează”, există mulți oameni care percep carantina drept lovitura finală, care le distruge relația. Zumping apare în cele din urmă ca o nouă opțiune, de a petrece ce-a mai rămas din acest an singur.

Ce este Zumping?

Inventat de The Guardian, Zumping este o combinație dintre Dumping și Zoom, aplicația pe care toată lumea o folosește din luna martie. După cum veți înțelege, Zumping înseamnă a fi părăsit prin Zoom! Elegant sau nu, totul depinde de tine.

Doi oameni aflați într-o relație se luptă să iasă nevătămați din această încercare, care în mod inevitabil, duce la separare dacă nu formau unul dintre cele mai sudate cupluri. Și dacă relația scârțâia, unul ia calea infidelității virtuale, pentru că pandemia nu îi permite să iasă la întâlniri.

Indiferent dacă această decizie este atent analizată sau nu, a fi închis este deja un prim semn de ruptură, fizic în primul rând. Această izolare conjugală este, de asemenea, modalitatea de a vedea mai clar în căsnicia ta și de a pune capăt relației, dacă ne dăm seama că prezența și sprijinul partenerului nostru nu mai sunt esențiale pentru noi. Și nu este un secret faptul că lockdown-ul a declanșat o adevărată explozie a numărului de divorțuri, în special în China.

ARTICOLE SIMILARE

Eva și David Măruță actori pentru o nouă reclamă în familie

Tabu Tabu

Aceste semne zodiacale nu pot tolera infidelitatea

Andreea Damian

Machiaj perfect pentru vara: bronze eyes, red lips

realitatea

Gigi Hadid și puterea machiajului. Cum arată rutina ei zilnică

Andreea Damian

Bărbații care au fete de vârstă școlară sunt mai puțin sexiști

realitatea

Au fost anunțate nominalizările pentru Premiile Oscar 2023

Andreea Damian

Scrie un comentariu