Tabu
lifestyle

TOP 10 cele mai solide cupluri de la Hollywood

10. Nicole Kidman și Keith Urban sunt căsătoriți din 2006 și s-au cunoscut la o petrecere dată în onoare australienilor de pe continentul american. Cei doi au fost onorați să participe, iar mai apoi să rămână împreună. Cei doi, probabil, nu ar fi ajuns în acest top dacă Susan Sarandon și Tim Robbins nu s-ar fi despărțit la finalul anului trecut.

09. Sarah Michelle Gellar
și Freddie Prinze Jr. nu au cine știe ce vechime. Ei s-au căsătorit în 2002. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la Scooby Doo, fapt care i-a făcut câțiva ani mai târziu să declare că se înțeleg foarte bine pentru că viața lor e ca un desen animat. La aniversarea a cinci ani de căsnicie, Sarah și-a luat și numele soțului.

08. Cuplul country al Americii, Tim McGraw și Faith Hill este proiecția fizică a visului american. Cei doi și-au pus verighetele în 1996, fac o grămadă de bani, sunt frumoși și se iubesc la nebunie. Ca să-și dovedească dragostea unul față de celălalt ei își dedică frecvent melodii de dragoste compuse chiar de ei.

07. Deși au la activ doar vreo 4 ani de căsnicie, Heidi Klum și Seal au deja trei copii. Dragostea lor este evidentă pentru oricine îi vede. Cei doi nu se rup unul din brațele celuilalt nici măcar la evenimentele mondene la care participă. În plus, Heidi a declarat că uneori se simte exagerat de atrasă de soțul ei. iar Asta nu-i rău deloc!

06. Pe Will Smith și Jada Pinkett îi vedem de cele mai multe ori râzând cu gura până la urechi. Cauza, din câte ne-au făcut ei să înțelegem, este dragostea reciprocă. Will și Jada au deja la activ aproape 13 ani de căsnicie.

05. În afară de ecologie, Bono mai are o preocupare constantă și la fel de importantă. Soția sa, Ali Hewson, cu care s-a căsătorit în 1982. La fel cum s-a întâmplat și în cazul altor cupluri celebre, în jurul lor au planat zvonuri cum că ar organiza orgii sexuale și ar avea relații extraconjugale. Nu știm dacă e adevărat, cert că cei doi au găsit acel ceva care să-i țină împreună pentru aproape trei decenii.

04. Ceea ce ar părea o poveste de dragoste tristă este de fapt una plină de amintiri frumoase. Patrick Swayze și soția lui, Lisa Niemi, au avut parte de aproape 25 de ani de căsnicie fericită. Lisa a declarat că tristețea morții lui Patrick nu-i va șterge niciodată amintirea unei vieți fascinante pe care n-ar fi avut-o alături de niciun alt bărbat.

03. Tom Hanks
și Rita Wilson s-au casătorit în 1988 și de atunci sunt de nedespărțiți. După spusele lor dragostea reciprocă i-a ajutat teribil de mult să ajungă ceea ce sunt astăzi. Tom și-a declarat în public dragostea față de Rita în mai multe ocazii, chiar la Oscaruri spunând că premiul luat de el le aparține amândurora în egală măsură.

02. Sharon și Ozzy Osbourne sunt căsătoriți din 1982 și chiar dacă au avut și perioade mai delicate, cei doi recunosc că se iubesc ca în prima zi. Lucrul ăsta l-a putut vedea toată lumea pentru că familia Osbourne a fost protagonista unui reality show. Mai mult, Sharon nu este doar soția, dar și managerul lui Ozzy. 

01. Kurt Russel și Goldie Hawn sunt împreună de 27 de ani și din felul în care arată lucurile se înțeleg în continuare la fel de bine ca în ziua în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Ei sunt veseli tot timpul și au spus de multe ori că le place să facă mișto unul de celălalt după care să moară de râs.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin nu se mai fereste! Si-a adus iubitul turc in Romania!

realitatea

TABU Soiree la Readers cu Sandra Pralong / 21 FOTO

realitatea

TURCESCU acuzat de playback la Eurovision!

Botezatu dus de urgenţă la spital!

TOPUL salariilor in televiziuni! Conduce ANDREEA ESCA!

Ghici cine…

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu