Tabu
lifestyle

TOP 10 celebrități care au fost adoptate

10. Ray Liotta a fost adoptat când era doar un bebeluș. Despre familia lui naturală nu se știu foarte multe detalii.

09. Steve Jobs este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar lucrurile nu au fost la fel de roz dintotdeauna. El a rămas orfan la o vârstă extrem de fragedă și a fost adoptat la scurt timp. A dovedit talent tehnic încă de când era mic.

08. Faith Hill a fost adoptată când avea doar câteva zile de o familie care mai avea doi băieți și care își dorea și o fată. Părinții ei naturali s-au căsătorit abia după nașterea ei, iar ea a știut dintotdeauna că e adoptată.

07. Edgar Allan Poe nu a avut o sansă reală să își cunoască părinții naturali. Tatăl lui a dispărut înainte ca el să se nască, iar mama a murit când el avea doar trei ani. A fost luat în grijă, dar niciodată adoptat, de doi soți, prieteni de familie. Fratele lui a fost crescut de bunic, iar sora lui a fost adoptată de o altă familie.

06. Surya Bonaly este una dintre cele mai iubite patinatoare din toate timpurile. Nu se știe exact care sunt originile ei, dar cert este că a fost adoptată de o familie cu mult curaj pentru că părinții ei adoptivi sunt albi, iar ea era neagră. O astfel de adopție la vremea respectivă nu era un lucru obișnuit. Mama ei a devenit, mai târziu, și antrenoarea ei.

05. Tatăl Priscillei Presley a murit într-un accident de avion când ea era foarte mică. Mama ei s-a recăsătorit, iar tatăl ei vitreg a adotatat-o imediat. Priscilla a aflat de tatăl ei natural abia când a devenit adolescentă.

04. Nelson Mandela s-a născut din părinți care făceau parte din nobilimea tribului Tembu. Tatăl lui a decedat când el avea doar nouă ani, iar el a fost dat în custodia șefului unui alt trib mai mare. Nelson a devenit garda de corp a respectivului șef și a fost primul din familia lui care a mers la școală. Chiar dacă fusese dat, el a continuat să își viziteze mama.

03. Debbie Harry
a fost adoptată la vârsta de trei luni. Își cunoaște și numele inițial, Angela Trimble, dar nu și-a căutat niciodată părinții biologici. A preferat, în schimb, să devină un pop icon și să se împrietenească cu Andy Warhol.

02. Despre Lev Tolstoi putem spune că a fost o victimă a destinului. Asta ca să nu-l considerăm pe el o piază rea. Mama scriitorului a murit când el avea doar doi ani, iar tatăl, un moșier bogat, a murit când Tolstoi avea nouă ani. Lev a fost dat în custodia bunicii care a murit și ea, iar apoi în grija unei mătuși care… a murit. A fost luat apoi de o mătușă care sigur a murit până în ziua de azi.

01. Părinții lui John Lennon ar fi luat, poate, cu totul alte decizii în viață dacă ar fi știut că au adus pe lume unul dintre cei mai mari muzicieni din istorie. Tatăl lui John a plecat de acasă când viitorul Beatles avea doar trei ani. A încercat să se întoacă acasă după doi ani, dar nu a fost primit. John nu a fost plăcut de familia tatălui vitreg și a fost dat în grija unei mătuși, Mimi. Sora lui a fost adoptată de o altă familie și nu aflat că e sora lui John Lennon decât în 1996. Și asta doar pentru că Andreea Marin nu a trăit în Anglia.

BONUS. Conform Bibliei, Iisus a  fost adoptat de soțul Mariei, Iosif.

ARTICOLE SIMILARE

Conrad Murray împarte celula cu cumnatul lui Michael Jackson

realitatea

Premiile PRO-Gopo: pretenţii de Oscar, organizare de Baloteşti

FOTOGRAFIA cu care un manechin Victoria’s Secret şi-a ORIPILAT FANII

Ghici cine își caută alt loc de muncă

realitatea

“Dupa dealuri” si Mungiu = 2 Premii la Cannes! PALMARESUL festivalului

Sarah Jessica Parker, votată cea mai puțin sexy din SATC

realitatea

Scrie un comentariu