Tabu
lifestyle

TOP 10 celebrități cu operații estetice nereușite

10. Mickey Rourke sau durul cu lifting ratat. Ăsta e un nume extrem de potrivit, pentru că Rourke s-a gândit că sigur își va păstra șarmul din tinerețe dacă își trage puțin de pielea feței. Efectul nu l-a întinerit, ci l-a făcut să pară de plastic. Din fericire pentru el, asta nu l-a împiedicat să obțină o nominalizare la Oscar la un moment în care toată lumea credea că "Orhideea sălbatică" va rămâne cel mai bun film al lui.

09. Lui Tori Spelling nu i-a ajuns faptul că tot Hollywood-ul o bărfea spunând că nu ar fi jucat niciodată într-un film dacă tatăl ei n-ar fi fost unul dintre cei mai mari producători din cetatea filmului. Nuuuu… Ea a vrut mai mult. De fapt, mult mai mult. Așa ca și-a tras două implanturi cu ajutorul cărora s-ar putea angaja lejer ca lăptăreasă. Åži dacă vă gândeați că sânii imenși vor compensa lipsa talentului, am mari certitudini că vă înșelați.

08. Priscilla Presley a avut o perioadă în care IQ-ul i-a căzut sub 0. Altfel nu-mi explic de ce s-ar fi hotărât ea să transforme un chip perfect într-o arătare cum rar a văzut Memphis-ul. În urma câtorva liftinguri și a unei operații de micșorarea a nasului, Priscilla a renunțat la frumusețea naturală în favoarea unei urâțenii costisitoare.

07. Lil Kim vrea să fie altfel. Mai albă, mai siliconată și mai liftată. Lil Kim vrea să fie Michael Jackson, iar asta o face să arate ca o păpușă gonflabilă. Lil, sau Kim în funcție de preferințele fiecăruia, și-a albit tenul, și-a tras de pielea feței astfel încât coada ochiului îi gădilă perciunii și și-a pus o pereche de implanturi mamare care nu încap într-un Tico. Acum e fericită, dar încă se mai sperie atunci când vede o misterioasă femeie albă în oglindă.

06. Despre Tara Reid pot spune că a dat un mare kix! Pe ea operațiile estetice au făcut-o să pară mai bătrână și nicidecum mai bine. În urma unei liposucții, Tara s-a pricopsit cu o tonă de piele care îi atârna dizgrațios pe abdomen. Nici ei nu i-a plăcut treaba asta și s-a gândit că trebuie să distragă cu ceva atenția celor din jur. Cea mai bună metodă i s-a părut a fi sub forma unor sâni noi, plini de silicon, care o fac să semene cu Donatella Versace de la gât în jos.

05. Singurul care își mai aduce cum arăta pe vremuri Melanie Griffith e, probabil, Antonio banderas. Dar, cu siguranță, și el este surprins de înfățișarea soției lui. Melanie, era frumoasă și sigur ar fi ajuns o doamnă distinsă, dacă nu ar fi făcut o obsesie din a rămâne tânără. Nimeni nu știe, poate nici măcar ea, câtor operații estetice a fost supusă doamna Banderas. Cert e că numeroasele liftinguri i-au dăruit o alură facială care amintește de pielea de elefant.

04. E nevoie de Jung și Freud ca să înțelegem ce a fost în capul lui Michael Jackson. Pentru că ce era pe dinafară era evident pentru toată lumea… Michael este vedeta cea mai transformată de-a lungul anilor. În locul tânărului negru plin de viață și cu zâmbet larg a apărut, de-a lungul a 20 de ani, un domn alb, cu aspect mumificat și căruia, din când în când, îi cădea nasul pe jos. Obsesia lui Michael, spun surse apropiate regelui pop, ar veni din faptul că tatăl lui făcea mereu mișto de nasul lui mare și borcănat.

03. E foarte posibil ca Donatellei Versace să-i placă să facă mișto de ea însăși. Adică în loc să stea la locul ei și să se bucure de respectul cuvenit unei doamne fashioniste care se apropie de 60 de ani(sunt sigur că nu își mai imagina nimeni că este atât de tânără), ea se crede la prima tinerețe. Ea își petrece nopțile la petreceri interminabile și își face liftinguri și implanturi la fiecare mic dejun ceea ce o face să pară un schelet suprabronzat cu două mingi de fotbal de culoare pielii în dreptul pieptului.

02. E clar pentru toată lumea că Lolo Ferrari a mers prea departe cu operațiile estetice. Atât de departe că nici nu s-a mai putut întoarce pe lumea asta. Lăsând la o parte faptul că și-a mărit buzele maxim, Lolo e cunoscută în toată lumea drept femeia cu cei mai mari sâni din lume. 180 de centimetri în circumferință și doi sâni de câte 3 kilograme fiecare(cu tot cu sfârcuri) după "doar" 22 de intervenții chirugicale. Aceste două "minuni" i-au și provocat moartea lui Lolo, ea murind sufocată în somn sub greutatea acestora.

01. Jocelyn Wildenstein a dat-o în bară rău de tot, dar ea măcar are o scuză. Înșelată de soț, Jocelyn a decis să îi atragă atenția acestuia cheltuind nu mai puțin de 4 milioane de dolari ca să arate ca o mâță gigantică pentru că soțul ei diviniza felinele. Efectul nu a fost nici pe departe cel scontat, Wildenstein ajungând să arate ca o oroare a naturii la care soțul nu s-ar întoarce sub nicio formă. Cel puțin s-a ales cu o poreclă drăguță, "Catwoman".

ARTICOLE SIMILARE

Elie Saab, păpușile cu diamante și UNICEF

realitatea

De ce gresiți când criticați brandul de țară

realitatea

Dalai Lama vrea să îl ajute pe Tiger Woods

realitatea

Mircea Radu va fi tata la sfarsitul lunii iulie!

Blind date cu un film!

PAMELA e la un pas de moarte!

Scrie un comentariu